teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Teiușeni » Viaţa de model, picanterii şi jocuri din culisele “Next Top Model”

Viaţa de model, picanterii şi jocuri din culisele “Next Top Model”

Publicat în 07.11.2013 la ora 22:25

Ruxandra-Postatny-TeiusTeiuşanca Ruxandra Postatny, fosta concurentă în sezonul III al emisiunii “Next Top Model”,  by Cătălin Botezatu, şi-a făcut blog. “The BackStage Life” Aparenţele înşeală!, acesta este sloganul sub care tânăra doreşte să dezvăluie întregii lumi ceea ce a trăit în cadrul emisiunii, cum s-a format ca model şi cum arată lumea modelling-ului privită din interior.

În urmă cu un an, tânăra ne vorbea despre o carte pe care a început să o scrie în perioada imediat următoare după eliminarea ei din show, când a început să pună pe hârtie toate gândurile, sentimentele şi trăirile ei din acea perioadă.

Pentru că nu a avut o lansare oficială a cărţii aşa cum spera în perioada respectivă,  Ruxandra spune că s-a gândit mai bine şi a decis ca în fiecare duminică să posteze pe blog câte 2 pagini din cartea ei.

“Probabil că toţi cei care vizitaţi blogul, ştiţi de ce sunteţi aici. Aşa cum am promis în urmă cu un an, am scris o carte, în urma unei experienţe în cadrul unui show de televiziune destinat modelelor. M-am gândit mai bine şi am decis să postez în fiecare duminică, câte două pagini din cartea mea, aici (n.a. – pe blog). Carte, jurnal, cum vreţi să îi spuneţi. Conţine toate părerile mele legate de show, detalii picante din backstage, însă accentul cade pe evoluţia mea atât ca model, cât şi ca persoană. Să nu uitaţi că fiecare experienţă are atât părţi pozitive cât şi părţi negative…nu voi omite nimic şi vă voi relata totul exact aşa cum s-a întâmplat!”, scrie Ruxandra pe blogul său.

 La doar „un click distanţă” fiecare dintre voi puteţi afla şi învăţa din povestea Ruxandrei. Primele pagini au apărut deja pe blog, Începutul…, şi Începutul 2, în care tânăra povesteşte cu lux de amănunt, cum a ajuns să participe la emisiune şi trăirile ei clipă cu clipă la casting-uri. O  puteţi “asculta” pe Ruxandra aici, pe blogul său personal.

 Ruxandra Postatny  împlineşte peste doar câteva zile (16 noiembrie) frumoasa vârstă de 20 ani, este studentă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca şi totodată model la MRA Models, prima agenţie de modele din România, înfiinţată în anul 1992.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 902 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.