teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Teatru, film, poezie, jocuri de cultură generală, expoziţie de planşe şi karaoke în cadrul Sărbătorii Francofoniei desfășurate la Liceul Teoretic Teiuș

Teatru, film, poezie, jocuri de cultură generală, expoziţie de planşe şi karaoke în cadrul Sărbătorii Francofoniei desfășurate la Liceul Teoretic Teiuș

Publicat în 22.03.2015 la ora 11:47

francofonie-teius-2015An de an, pe data de 20 martie se sărbătoreşte, la nivel mondial, Ziua Internaţională a Francofoniei. Pentru Liceul Teoretic Teiuș este deja o tradiție să marcheze acest eveniment important, nu doar într-o singură zi, ci pe parcursul unei întregi săptămâni.

În cadrul proiectului „La francofête 2015″, derulat în perioada 16-20 martie 2015, elevii teiușeni au arătat unicitatea și frumusețea limbii franceze prin diverse activități: expoziție de planșe, mascote, desene, strângându-se un număr impresionant de 64 de lucrări, scenete de teatru, poezie, jocuri online de cultură generală, karaoke, film, emisiuni și muzică franceză la radioul școlii.

De asemenea, la inițiativa doamnei inspector de limbi moderne prof. Corina Radu și a doamnelor profesoare Adriana Popa și Mihaela Ștefănescu s-a derulat un proiect județean – „J’ai à cœur mes amis francophones” între Liceul Teoretic Teiuș și Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia. Acest proiect s-a materializat prin schimbarea de cărți poștale, desene și mesaje în limba franceză.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 228 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.