teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știri din zonă » Femeie din Sântimbru dată în urmărire de autoritățile germane reținută de polițiștii din Galda de Jos

Femeie din Sântimbru dată în urmărire de autoritățile germane reținută de polițiștii din Galda de Jos

Publicat în 14.11.2016 la ora 12:51

politia_arest_dubaPoliţiştii din Alba au pus în executare un mandat european de arestare emis pe numele unei femei din comuna Sântimbru, căutată de autorităţile judiciare germane pentru infracţiuni contra patrimoniului şi fals.

La data de 11.11.2016, poliţiştii Secţie 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Alba au pus în aplicare un mandat european de arestare emis pe numele unei femei de 27 de ani, din comuna Sântimbru, judeţul Alba.

Cea în cauză era dată în urmărire de către autorităţile germane, pentru comiterea unui număr de 7 infracțiuni contra patrimoniului şi fals.

Poliţiştii au prezentat-o Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore. Ulterior a fost prezentată magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru depistarea femeii, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Acest articol a fost citit de 50 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.