teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Sport » O nouă bombă detonată de Paul Ciucă: Industria Galda de Jos – FCM Baia Mare 2-1 (1-1)

O nouă bombă detonată de Paul Ciucă: Industria Galda de Jos – FCM Baia Mare 2-1 (1-1)

Publicat în 15.11.2014 la ora 16:25

industria-galda-de-jos-fcm-baia-mareIndustria Galda de Jos a mai făcut o minune și a încurcat planurile liderului FCM Baia Mare, elevii lui Paul Ciucă reușind o victorie senzațională la ultimul joc al turului pe care l-au disputat pe teren propriu, 2-1 (1-1).

Nou-promovata a bifat astfel a treilea succes la rând sub comanda lui Paul Ciucă. O reușită de excepție P. Păcurar (12) a deschis balul, Leonte a egalat în minutul 32, însă golgheterul Frențiu a marcat în minutul 75 al 7-lea său gol stagional ce a parafat eșecul primei clasate după 10 runde! Bomba campionatului a fost detonată la Galda de Jos, Industria mai făcând o victimă de lux, după Arieșul Turda. Ca o lovitură a sorții, golurile gazdelor au fost marcate de P. Păcurar și Frențiu, fotbaliști pe care Metalurgistul Cugir i-a avut în curte. “Mă simt extraordinar la această echipă, dar fără ajutorul colegilor nu reuseam să înscriu atât de mult. Sunt fericit pentru această victorie în fața liderului și pentru că am făcut o mare bucurie oamenilor din Galda“, a declarat Răzvan Frențiu. “Am muncit foarte mult pentru aceste trei puncte și mergem la Oșorhei să învingem. Am căpătat încredere în noi și acest lucru se vede în rezultate“, a afirmat Paul Păcurar.

• De nervi, băimărenii au spart geamurile vestiarului!

După joc, nervozitatea a cuprins tabăra oaspeților, unii dintre fotbaliștii lui Dorin Toma spărgând geamurile ușii de la vestiare.

Cuvintele sunt de prisos, au vorbit băieții pe teren“, a spus Paul Ciucă după a treia izbândă la rând. “Înaintea meciului i-am întrebat, mai în glumă, mai în serios, dacă vor egalul și nu au dorit, așa că i-am bătut. FCM Baia Mare nu a arătat de locul întâi, deși este o echipă bună și organizată”, a mai spus Frențiu.

Nou-promovata a bifat astfel al treilea rezultat pozitiv, egal în compania băimărenilor ce au devenit campionii de toamnă ai Seriei a 5-a. O reușită de excepție P. Păcurar (12) a deschis balul, Leonte a egalat în minutul 32, însă golgheterul Frențiu a marcat în minutul 75 al 7-lea său gol stagional ce a parafat eșecul primei clasate după 10 runde!

Acest articol a fost citit de 382 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.