teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Sport » Puncte de aur pentru Ciucă & compania: Industria Galda de Jos – CS Iernut 5-2 (2-0)

Puncte de aur pentru Ciucă & compania: Industria Galda de Jos – CS Iernut 5-2 (2-0)

Publicat în 16.05.2015 la ora 20:52

industria-galda-de-jos-sanatatea-cluj-mar-2015Industria Galda de Jos a avut parte astăzi, pe teren propriu, de un adevărat derby al formaţilor clasate în cea de a doua jumătate a clasamentului, contra celor de la CS Iernut.

Mureşenii s-au întors pe stadionul, pe care în vara trecută au reuşit promovarea în eşalonul terţ al ţării. Echipa condusă de Paul Ciucă a reuşit un rezultat bun la capătul unui meci extrem de spectaculos, scor 5-2 (2-0) prin care a scăpat în totalitate de grijile retrogradării. Pentru găldeni au punctat Medrea (24), Bodea (28), Câmpean (70), Goangă (77) şi Al. Cioară (90).

Industria a început partida foarte tare şi a irosit două ocazii foarte clare de gol prin Baghiu, care a scăpat singur cu portarul advers, însă a tras pe lângă.

Tot Baghiu a încercat o finalizare de efect din poziţie favorabilă, dar a fost stopat în ultimă fază. A. Câmpean a fost servit excelent în careu însă şutul acestuia a trecut peste.

În min. 24 a avut loc deschiderea scorului, după un corner executat de Bodea şi o minge recentrată de D. Lupşan, căpitanul P. Medrea a împins balonul în poartă cu capul. Patru minute mai târziu (28), Bodea a speculat excelent o greşeală a adversarilor şi a finalizat singur cu poarta goală.

Scorul de 2-0 s-a păstrat şi la intrarea la cabine, iar după reluare, în minutul 61, oaspeţii au micşorat avantajul prin Cheţan, care a finalizat după o greşeală a portarului Ştef. A. Câmpean a reuşit să refacă avantajul de două goluri pentru echipa sa, în minutul 70, când a reluat din plonjon cu capul după o excelentă centrare a lui Frenţiu.

Intrat în minutul 75, Darius Goangă a reuşit să marcheze două minute mai târziu pentru 4-1, iar în min. 79 Meruţiu a dus scorul la 4-2. În min. 90 Al. Cioară a închis tabela la capătul unui contraatac tăios iniţiat de nou intratul Voica.

• Paul Ciucă: „Puteam marca dublu, dar e bine că am învins”

Antrenorul Industriei, Paul Ciucă s-a declarat extrem de mulţumit de evoluţia băieţilor săi, care au făcut o partidă excelentă din punctul său de vedere şi puteau să marcheze mai multe goluri. „A fost o partidă spectaculoasă, cu foarte multe ocazii şi 7 goluri marcate în cele două porţi. Puteam să înscriem dublu, dar este foarte bine că am învins. Meritul este în primul rând al domnului primar (n.r., Romulus Raica), ce ne asigură toate condiţiile pentru a face performanţă, însă şi băieţii au merite mari în întreg parcursul echipei”, a declarat Paul Ciucă, antrenor Industria Galda de Jos.

Industria Galda de Jos (antrenor Paul Ciucă): Ştef – Lupşan (87, Voica), Al. Man, Căt Ivaşcu, Necreală, Frenţiu, Medrea (75, Goangă), Lungu, Bodea, Baghiu (60, Cr. Ivaşcu), Câmpean (70, Al. Cioară). Rezerve: M. Bogdan –  Nicoară,  Bota.

CS Iernut (antrenor Nicolae Ghira): Farcaş – Groza, Popa, Coc, Balea, Fekete, Cheţan, Cândea, Dicher, Meruciu, Stoica. Rezerve: Cotfaş – E. Ştef, Laslo, Moldovan, Roman, I. Teban.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 196 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.