teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Sport » Paul Ciucă, la primul succes pe teren propriu din actuala stagiune: Industria Galda – Unirea Dej 4-1 (2-1)

Paul Ciucă, la primul succes pe teren propriu din actuala stagiune: Industria Galda – Unirea Dej 4-1 (2-1)

Publicat în 19.09.2015 la ora 22:05

industria-galda-de-jos-unirea-dej-mar-2015La a doua reprezentaţie pe teren propriu din actuala stagiune, Industria Galda a învins pe teren propriu pe Unirea Dej, scor 4-1 (2-1), formaţie condusă de Dan Mănăilă, antrenor care sezonul trecut a părăsit Metalurgistul Cugir, după un meci pe aceeaşi arenă.

Industria este cea mai bună echipă din Alba după 4 etape, cu cele 9 puncte acumulate.

Găldenii au deschis scorul în min. 16 prin A. Câmpean, după o fază în care au fost implicați D. Lupșan și Bodea. Trupa lui Mănăilă a egalat în min. 18, la o eroare colectivă în defensivă. În minutul 26, Cr. Bodea a marcat după o combinație cu D. Lupșan. „Suntem foarte bucuroși că am spart gheața pe teren propriu și am legat două victorii la rând. Am întâlnit un adversar foarte puternic. Am avut în față o echipă foarte experimentată, dar valoarea noastră, concentrarea și ambiția suplimentară au anihilat această experiență„, a spus Paul Ciucă.

La reluare, Bodea (47) a realizat dubla (după o pasă de Cernea), iar în minuul 76, Cioară a punctat pentru 4-1, după o lovitură liberă indirectă de la 5 metri

• Al. Man și Cernea, eliminați

Ultimele 20 de minute, Industria a jucat în inferioritate, Al. Man fiind eliminat în min. 71. Și Cernea a fost eliminat în min. 85! La roșu acordat lui Cernea, faza a fost iscată de un dialog D. Lupșan – antrenorul Dan Mănăilă (care au colaborat la Europa), într-un moment când jocul era oprit. Din discuții aprinse, Cernea s-a certat cu un adversar, iar găldeanul a fost eliminat din pricina faptului că a scuipat în direcția adversarului.

Industria: Ștef – Oprița, Haiduc, Al. Man, Olar (73, Boancă), Frențiu (35, P. Medrea), Kilin, A. Câmpean (70, Cioară), Bodea (78, Căt. Ivașcu), D. Lupșan, Cernea; rezerve Podar – D. Iancu.

Unirea: Blaga – Podină, Kovacs, Koundiou Saidou, Hasnaș, Nalați, Căt. Itu, Rogozan, Bălțoi, P. Bogdan, Fl. Alexandru,. Antrenor Dan Mănăilă.

În etapa viitoare, Industria va juca în deplasare cu Luceafărul Oradea.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 59 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.