Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat de 46 de ani din Teiuș cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând fără permis, un moped neînmatriculat

Publicat

în

Sâmbătă, 11 martie 2023, în jurul orei 09.30, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat de 46 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un moped, pe strada localității Căpud, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că plăcuța de înmatriculare aplicată pe moped a fost atribuită altui autovehicul. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Bărbat de 41 de ani cercetat de poițiștii din Teiuș, după ce a furat bicicleta unei femei

Publicat

în

Marți, 14 martie 2023, în jurul orei 00.00, Poliția Orașului Teiuș a fost sesizată de către o femeie din oraș, cu privire la faptul că i-a dispărut bicicleta pe care o lăsase pe un trotuar din oraș.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 41 de ani, din județul Bistrița Năsăud, ca persoană bănuită de săvârșirea furtului și de la care a fost recuperată bicicleta, aceasta urmând a fi restituită persoanei păgubite.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Acțiune de prevenire a delincvenței juvenile și a absenteismului școlar, organizată la Teiuș în zilele de 9 și 10 martie 2023

Publicat

în

În perioada 9-10 martie 2023, polițiștii din Teiuș, împreună cu polițiștii locali din Teiuș au organizat o acțiune de prevenirea a delincvenței juvenile și a absenteismului școlar.

Cu ocazia acțiunii, au fost identificați 10 elevi care ar fi trebuit să fie la cursuri, iar părinții acestora au fost consiliați în legătură cu obligațiile pe care le au.

Totodată, a fost constatată o infracțiune de împiedicarea accesului la învățământul general obligatoriu față de părinții de 41 respectiv 42 de ani, ai unei minore în vârstă de 10 ani, care, în mod nejustificat, nu i-au permis accesul la educație.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Bărbat de 49m de ani din Teiuș cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând băut pe raza comunei Stremț

Publicat

în

Ieri, 9 martie 2023, în jurul orei 21.40, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 49 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Stremț, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Marți, 7 martie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a poposit la Căminul pentru persoane vârstnice „Sfânta Ana” din orașul Teiuș

Publicat

în

În contextul Anului omagial al pastorației persoanelor vârstnice, ÎPS Irineu, însoțit de părintele Nicolae Ignat, consilier social-misionar în cadrul Arhiepiscopiei Alba Iuliei, a efectuat o vizită pastorală la acest așezământ aflat în rețeaua socială a Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

Cu acest prilej, Arhiepiscopul Irineu le-a adresat beneficiarilor Centrului sfaturi ziditoare de suflet și cuvinte duhovnicești, vorbindu-le totodată despre însemnătatea istorică și spirituală a Locurilor Sfinte. La final, Arhipăstorul Alba Iuliei le-a oferit vârstnicilor daruri și iconițe cu Maica Domnului.

În cuvântul rostit cu ocazia acestei vizite pastorale, ÎPS Irineu noastre a spus: „Aflându-vă aici, împovărați de mulțimea anilor și de greutatea neputințelor, poate vă întrebați: De ce noi nu mai avem o soartă mai bună? Eu vă spun că nu contează atât de mult cele exterioare, cât contează relația iubitoare a sufletului tău cu Cel Atotputernic. Fără iubirea de Dumnezeu este imposibil ca oamenii să aibă o soartă mai bună, mai fericită. E minunat să plasezi iubirea de Dumnezeu mai presus de soartă, și în clipa în care o simți intens, El să-ți ofere totul. Sfântul Apostol Iacob zice că fericită este acea persoană care rabdă ispita, adică încercările diverse, pentru că astfel «va primi cununa vieții pe care Dumnezeu le-a făgăduit-o celor ce-L iubesc» (Iacov 1, 12)”.

Centrul pentru persoane vârstnice „Sfânta Ana” din Teiuș a fost înființat în anul 2011, funcționând sub directa coordonare a părintelui arhimandrit Vasile Crișan, duhovnicul Mănăstirii Dumbrava. Activitatea desfășurată în cadrul așezământului este una complexă, oferind celor 12 beneficiari o gamă largă de servicii sociale, medicale, consiliere spirituală, toate aducând siguranță și alinare persoanelor ocrotite aici. Slujba de binecuvântare a Centrului a fost oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu în data de 1 octombrie 2013, cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administratie

Stiri din zonă

Stiri din Alba

Politica

Stirea ta

Societate

Sport

Publicitate

Economie

Articole Similare

teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius