teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Monden » Vineri 8 noiembrie la Liceul Teoretic Teiuş a avut loc Balul Majoratului

Vineri 8 noiembrie la Liceul Teoretic Teiuş a avut loc Balul Majoratului

Publicat în 10.11.2013 la ora 13:30

bal-majorat-2013Conform tradiţiei liceului, în fiecare an sunt sărbătoriţi elevii care ajung în ultimul an de liceu, prin intermediul unui eveniment desfășurat în cinstea lor: Balul Majoratului.

În acest an balul s-a desfăşurat vineri, 8 noiembrie începând cu orele 17.30, la Casa de Cultură din Teiuş. Programul a fost organizat şi susţinut de elevii claselor a XI-a uman şi real, care ne-au încântat cu multe momente artistice și probe bine alese pentru colegii din clasele a XII-a. La eveniment au fost prezenți dl. director, Octavian Rusu, dna director adj., Lacrima Ungur, dl. primar, Mirel Hălălai, cadre didactice, sponsori. Juriul a fost alcătuit din șase persoane: doi profesori, doi sponsori și doi elevi.

Cele șase perechi participante au fost testate de-a lungul evenimentului, trebuind să facă față mai multor probe. Pentru ȋnceput fiecare pereche s-a prezentat ȋntr-o manieră originală. Au urmat apoi proba de cultură generală, de ȋndemânare pentru fete și pentru băieți, de dans, de susținere a unui punct de vedere pornind de la o temă socială, de susținere a unui dialog cu un idol (unul dintre concurenți având rolul idolului).

Elevii claselor a XI-a au pregătit şi momente de destindere pentru participanți şi public: dans și scenete, cântece. Au cântat Diana Melente, Lorena, Diana Rusu, au dansat: Tibi Tamaș, fost elev al liceului, un grup de fete din clasele a XI-a. Scentele au fost inspirate din viața de liceu, una dintre ele fiind o adaptare după Bacalaureat de I. L. Caragiale iar cealaltă scenetă a surprins modul ȋn care răspund elevii la ȋntrebările profesorului, răspunsurile fiind perle ale elevilor. Ultimul moment artistic a fost unul sclipicios, realizarea mottoului liceului sub forma unui panou…cu sclipici.

Juriul a deliberat și a ales: Miss Majorat – Adina Indrei  şi Mister Majorat – Radu Puia. Publicul a ales prin vot miss și mister popularitate: Miss Popularitate – Dariana Repede  și – Mister Popularitate- Marius Pilț.

La final toți participanți au servit o bucată de tort, oferită de organizatori, după care au continuat distracția alături de organizatori și profesori.

FOTO: Facebook

Acest articol a fost citit de 678 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.