teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Un bărbat din Teiuş este cercetat penal pentru ultraj după ce a provocat scandal și i-a înjurat pe polițiști sosiți la fața locului

Un bărbat din Teiuş este cercetat penal pentru ultraj după ce a provocat scandal și i-a înjurat pe polițiști sosiți la fața locului

Publicat în 10.04.2013 la ora 14:17

Ieri, 9 aprilie, ora 19.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Teiuş au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal provocat de un bărbat din Teiuş în timp ce se afla pe strada Horea din Teiuş.

Potrivit IPJ Alba, “poliţiştii deplasaţi imediat la faţa locului l-au identificat pe H.A.E., de 26 de ani, din Teiuş, cunoscut cu antecedente penale, care a provocat scandalul şi a adresat cuvinte jignitoare mai multor persoane aflate pe stradă.

Comportamentul agresiv al bărbatului a continuat şi după intervenţia poliţiştilor, acesta adresând injurii la adresa instituţiei poliţiei. Poliţiştii au luat măsura imobilizării şi conducerii la sediul poliţiei unde i-au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi “sfidarea organelor judiciare”.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 378 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.