teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Monden » Mare Bal al Îndrăgostiţilor, la Liceul Teoretic Teiuş

Mare Bal al Îndrăgostiţilor, la Liceul Teoretic Teiuş

Publicat în 15.02.2013 la ora 14:23

Preluată din tradiţia altor ţări, 14 februarie a devenit şi la noi Sărbătoarea dragostei. Şi cum nimic nu e mai important decât dragostea, Consiliul Elevilor din liceu desfăşoară, cu această ocazie, o întreagă serie de manifestări.

Astăzi, 14 februarie 2013,  Ziua Îndrăgostiţilor a fost marcată  la Liceul Teoretic Teiuş prin expunerea unui panou – numit “Panoul dragostei” – pe care au  putut fi lăsate mesaje, gânduri bune, dedicaţii, de la elevi pentru elevi, dar şi de la elevi pentru profesori. Tot astăzi, îndrăgostiţii din liceu s-au putut poza pentru eternitate, folosind desigur decorul adecvat : fie o inimioară, fie un panou cu un cuplu celebru.

“Balul Îndrăgostiţilor” – cel mai aşteptat moment al liceenilor

Vineri, 15 februarie, de la ora 17.oo, va avea loc cel mai aşteptat moment al liceenilor – Balul  Îndrăgostiţilor, eveniment care va celebra acest sentiment atât de frumos – dragostea – printr-un concurs pentru desemnarea “celui mai drăguţ cuplu”. Concursul va fi presărat cu momente artistice pregătite de elevii liceului : cântece Lorena Morar, Mădălina Man, dans, trupa Z-Crew şi alte tinere talente ale liceului. Gazdele spectacolului vor fi Ana Frim şi Bogdan Bordean, ajutate de …. Cupidon! Seara se va încheia cu dans.

Acest articol a fost citit de 872 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.