teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știri din zonă » La Galda de Jos vor fi investiți 8 milioane de euro într-o fabrică de uleiuri

La Galda de Jos vor fi investiți 8 milioane de euro într-o fabrică de uleiuri

Publicat în 28.08.2013 la ora 13:02

strada-galda-de-josO nouă investiție care va crea zeci de locuri de muncă se arată la orizontul localnicilor din comuna Galda de Jos.

Este vorba despre construirea unei fabrici de uleiuri, care potrivit primarului localității Romulus Raica și vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, Florin Roman, ar putea demara chiar începând din acest an.

Unitatea de producție urmează să fie ridicată in vecinătatea viitoarei autostrăzi Sebeș-Turda și va crea în prima fază circa 60 de locuri de muncă. Consiliul Județean s-a angajat să modernizeze o porțiune din drumul județean din zona investiției, ca facilitate pentru investitor.

“Așa cum am anunțat la Galda de Jos începe in funcție de formalitati, in acest an, construcția unei fabrici de uleiuri. In urma discutiilor cu primarul Romulus Raica, si cu CJ Alba investitorul va demara construcția noii fabrici. Vorbim de o investiție de circa 8 milioane de euro si circa 60 de noi locuri de munca pentru început. Noua fabrica este amplasată in vecinătatea noii autostrăzi Sebes-Turda”, a declarat Florin Roman, vicepreședintele CJ Alba.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 561 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.