teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » La concertul susținut aseară în cadrul Zilelor Oraşului Teiuș trupa Compact a prezentat în primă audiție piesa „Zâmbetul din ochii tăi”

La concertul susținut aseară în cadrul Zilelor Oraşului Teiuș trupa Compact a prezentat în primă audiție piesa „Zâmbetul din ochii tăi”

Publicat în 01.09.2013 la ora 13:24

compact-zilele-orasului-teiusIeri seară, în ciuda vremii răcoroase, care anunţa începutul toamnei, teiuşenii, cu mic,  cu mare,  au sărbătorit  „Zilele Oraşului Teiuş 2013”. Aprope tot Teiuşul a fost prezent la concertul „bătrânei”, dar mereu tinerei trupe Compact, înfiinţată de regretatul Teo Peter la sfărşitul anului 1979, majoritatea melodiilor pe care le cântă formaţia fiind din anii 80-90.

Compact a reuşit si de această dată să fie „compactă”, concertul trupei a creat o punte de legătură între generaţii, tinerii şi vârstnicii, prezenţi în piaţă au cântat împreună cu formaţia pentru prieteni: „După ani şi ani”, „Singur te caut în noapte”, „Mi-e tare dor de tine”  etc. În primă audiţie la Teiuş, spectatorii au  „văzut” „Zâmbetul din ochii tăi”, o piesă care va face parte din viitorul album al trupei Compact.

 Din concert nu a lipsit nici „Fata din vis”, care a fost de această dată o mireasă care a urcat pe scenă în aplauzele spectatorilor.

Tineri şi vârstinici, deopotrivă, s-au distrat la Teiuş de zilele oraşului, fiecare în felul său: unii îmbrăcaţi în măşti haioase de Halloween, alţii rememorând nostalgic perioada anilor 80-90.

Seară s-a încheiat cu un spectaculos joc de lasere.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 410 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.