teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Din Județ » Exproprieri autostrada Sebeș-Turda. Lista cu persoanele din Alba expropriate și sumele cu care vor fi despăgubite | teiusinfo.ro

Exproprieri autostrada Sebeș-Turda. Lista cu persoanele din Alba expropriate și sumele cu care vor fi despăgubite | teiusinfo.ro

Publicat în 07.06.2014 la ora 17:21

Lista cu persoanele din Alba expropriate și sumele cu care vor fi despăgubite | teiusinfo.ro

Proiectul construirii Autostrăzii Sebeș-Turda a ajuns în faza procedurilor de expropriere. Lista completă cu proprietarii de imobile, care au avut norocul sau ghinionul să dețină terenuri sau case pe traseul viitoarei autostrăzi și  care urmează să fie despăgubiți de stat o puteţi găsi aici:

Exproprieri autostrada Sebes Turda

Autostrada Sebes - Turda - hartaÎn dreptul ficărui nume este trecută și suma pe care i-o acordă statul în urma exproprierii.

Aceștia pot accepta oferta făcută de Guvern sau pot contesta în instanță evaluarea imobiliară în urma căreia s-a stabilit valoarea metrului pătrat de teren sau valoarea construcției.

Pentru exproprierea imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al obiectivului de investiţii ”Autostrada Sebeş-Turda”, s-a aprobat suma estimată cu titlu de despăgubire, în valoare de 36.511.000 de lei (8 milioane de euro), aferentă unui număr de 4312 imobile expropriate în interes de utilitate publică.

Acest articol a fost citit de 1042 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.