teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » După 25 de ani de promisiuni locuitorii din Peţelca – satul cu o singură fântână şi Căpud au apă în gospodării

După 25 de ani de promisiuni locuitorii din Peţelca – satul cu o singură fântână şi Căpud au apă în gospodării

Publicat în 03.11.2016 la ora 12:23

petelcaDupă ce politicieni de toate culorile, primari și demnitari locali, regionali sau naționali au promis că vor rezolva problema apei potabile în satele Pețelca și Căpud, sate aparținătoare orașului Teiuș, iată că acest proiect a devenit realitate.

”Este o investiție în valoare de 950.000 de lei, într-o primă etapă, fonduri care au fost suportate de Primăria Teiuș și de Apa CTTA, în mod egal. După un an și jumătate de la demararea proiectului, rețelele principale de apă s-au realizat inclusiv în satul Căpud. Totodată, s-a amenajat stația de pompe, de clorinare, dar și rezervorul de apă de la Pețelca – finalizat, împreună cu toate utilitățile. Satul cu o singură fântână, așa cum era cunoscută localitatea Pețelca, este pregătit pentru ca fiecare gospodărie să primească apă potabilă, urmând apoi ca în cel mai scurt timp să parcurgem aceeași etapă și la Căpud”, ne-a declarat primarul orașului Teiuș, Mirel Hălălai. El a adăugat că rețeaua de apă potabilă vine din satul Meșcreac, iar de luni, 31 octombrie, cei care doresc să aibă parte de confort și civilizație, beneficiind de apă potabilă în gospodării, pot solicita acest lucru. Cetățenii trebuie să se adreseze, formulând cereri puse la dispoziție de personalul Primăriei Teiuș și Apa CTTA Alba, să fie racordați la rețeaua publică de alimentare cu apă. Potrivit primarului orașului Teiuș, Mirel Hălălai, ”este un moment extrem de important pentru concetățenii noștri, iar pentru administrația locală din Teiuș e o mare împlinire, e rezultatul bunei colaborări între primărie, președintele Consiliului Județean Alba – Ion Dumitrel și conducerea Apa CTTA Alba”.

A. D. T.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 83 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.