teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Din Județ » Blaj aLive: Concert al trupei Voltaj pe Câmpia Libertăţii!

Blaj aLive: Concert al trupei Voltaj pe Câmpia Libertăţii!

Publicat în 08.06.2013 la ora 21:56

concert Voltaj Blaj aLiveBlaj aLive, sute de persoane dansează şi cântă alături de trupa Voltaj pe Câmpia Libertăţii. Deşi nu este o vreme bună pentru un concert şi reprizele de ploaie torenţială nu au lipsit, fanii trupei Voltaj nu par să fie deloc afectaţi. Pe Câmpia Libertăţii din Blaj sutele de persoane prezente se distrează ca la 20 de ani!

Chiar dacă povestea trupei Voltaj a început cu mult timp în urmă, hituri precum „Albinuţa”, „Vara trecută”, „Asta-i viața”, „Și ce?”, „Povestea oricui”, „20 (de ani)” sau „Mi-e dor de ” au tot fost fredonate de un public larg începând cu 1998, când Voltaj a abordat o nouă direcție muzicală, odată cu schimbarea componenței și venirea în trupă a vocalului Călin Goia.

Pentru noile generații Voltaj se definește printr-un sound ce combină stilul pop-rock cu muzica electronică și prin apariții live incendiare. Piesele lor antrenate, versurile pline de optimism și povești de dragoste, au cucerit definitiv inimile fanilor din toată țara și au rămas, săptămâni la rând, în topurile muzicale ale radiourilor și televiziunilor naționale.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 546 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.