teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Administrația locală din Teiuș are în plan să amenajeze noi spații verzi, zone de relaxare și o pistă pentru bicicliști

Administrația locală din Teiuș are în plan să amenajeze noi spații verzi, zone de relaxare și o pistă pentru bicicliști

Publicat în 28.10.2019 la ora 22:01

Una din prioritățile administrației locale din orașul Teiuș, alături de infrastructura de apă, canal, electricitate, drumuri asfaltate, o constituie realizarea unor zone de relaxare și spații verzi, atât de necesare cetățenilor din oraș și oaspeților acestora, dornici să trăiască într-un oraș curat și civilizat.

Astfel, eforturile Primăriei și Consiliului Local în acest sens au fost încununate de succes. Proiectul „Modernizare spații verzi oraș Teiuș”, în valoare de peste 73.000 euro, susținut de Primărie cu sprijinul Grupului de Actiune Locală G.A.L. – Pe Mureș și pe Târnave și finanțat prin A.F.I.R intră în execuție începând cu data de 29 octombrie.

Astfel, zona de la Crucea Luminoasă până la strada Barbu Lăutaru (partea dreaptă) va căpăta o haină nouă de oraș. Se va amenaja o pistă pentru bicicliști în lățime de 4,5 m, zone de parcare a bicicletelor, alei de acces la imobile, trotuare, două terase de vară, un skate park pentru tinerii dornici de mișcare, loc de joacă pentru copii, spații de relaxare cu pergole, iluminat modern și eficient, plantări arbori, gazon, amenajări peisagere, mobilier urban, spații de odihnă și relaxare.

Este o lucrare amplă, așteptată de către teiușenii tineri sau mai puțin tineri, care va crește calitatea vieții din orașul nostru, în folosul tuturor concetățenilor noștri!

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de 117 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.