teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știri din zonă » A fost inaugurat Căminul Cultural din Obreja

A fost inaugurat Căminul Cultural din Obreja

Publicat în 28.04.2014 la ora 11:05

inaugurare-camin-cultural-obrejaÎn prima duminică de după Paşti a fost zi de mare sărbătoare pentru locuitorii din satul Obreja, comuna Mihalţ. Obrejenii şi mihălţenii au de duminică, 27 aprilie, un nou Cămin Cultural.

La inaugurarea lui au participat zeci de cetăţeni ai comunie Mihalţ. Primarul comunei Flaviu Breaz, a declarat că este foarte încântat de felul în care arată Căminul Cultural: „Personal sunt încântat de cum arată această construcţie, la final. S-a făcut o lucrare de calitate în timp record. Fiind perioada sărbătorilor, a spectacolelor de tradiţii şi obiceiuri, am decis să-l inaugurăm”.

Evenimentul a început cu o slujbă de sfinţire, moment de care s-au ocupat doi preoţi ai comunei. Noul Cămin Cultural va putea fi folosit pentru spectacole, nunţi, părăstase, întruniri publice şi electorale.

Am cheltuit cât am avut, nu ne-am întins mai mult decât ne-a permis plapuma. Vrem să continuăm să investim în lucruri bune pentru oameni, să finalizăm şi biserica din centru satului, edificiul din vecinătatea Căminului Cultural”, a adăugat Flavius Breaz.

Ansamblul Folcloric „Banul Mihalcea” a susţinut un spectacolul pentru cei prezenţi. Pe scenă au urcat trei generaţii de artişti populari, bobocii şi juniorii îndrumaţi de instructorii Lavinia şi Rareş Bobiţan, iar tinerii şi seniorii conduşi de învăţător Elena Muntean, în total 50 de iubitori de tradiţii şi datini străbune.

Acest articol a fost citit de 476 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.