teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Sport » Victorie clară și spectacol oferit de trupa lui Paul Ciucă: Industria Galda – Unirea Jucu 4-1 (1-0)

Victorie clară și spectacol oferit de trupa lui Paul Ciucă: Industria Galda – Unirea Jucu 4-1 (1-0)

Publicat în 02.05.2015 la ora 22:59

Unirea-Jucu-Industria-GaldaÎn etapa a XXII-a a Ligii a 3-a, Industria Galda de Jos a surclasat pe propriul teren pe Unirea Jucu, vecina de clasament, scor 4-1 (1-0). Trupa lui Paul Ciucă a avut o prestație extrem de reușită, pe lângă cele 4 goluri, amitrionii mai ratând o sumedenie de ocazii.

Industria a acumulat 27 de puncte și se clasează pe locul al 9-lea, după un meci în care făcut și spectacol în compania unei formații la care au evoluat și ex-uniriștii Negură și Mândrușcă.

• Pentru prima dată 4 goluri în fața fanilor

Nou-promovata venea după două eșecuri externe, la Sighetul Marmației și Zalău. După bara lui Bodea (min. 20), la finele primei reprize, D. Lupșan (42) a înscris primul său gol pentru Industria, cu un lob de efect peste portarul advers.

Oaspeții au egalat la reluare prin autogolul lui Necreală (min. 47, o execuție nefericită ce l-a surprins pe Ștef. „Am început slab jocul, dar apoi am controlat ostilitățile. Matematic suntem aproape salvați, în proporție de peste 90 la sută avem asigurată menținerea în Liga a 3-a. Îi felicit pe mijlocașii centralii P. Medrea, R. Lungu, care au evoluat la nivelul posibilităților, alături de D. Lupșan, dar întreaga echipă merită aprecieri. Exceptând primele 30 de minute prestația noastră m-a mulțumit. Am învins un adversar de categoria noastră, din punct de vedere valoric

• D. Lupșan și P. Medrea au marcat în premieră

Se părea că Industria se clatină, după al doilea joc în care și-a intredus balonul în propria poartă (la Zalău – autogol Haiduc), dar elevii lui Ciucă și-au revenit rapid și au dat drumul la spectacol, marcând de trei ori în numai 17 minute!

În minutul 53, căpitanul gazdelor P. Medrea a înscris cu capul din carul mic, aducând din nou avantajul în tabăra gazdelor (primul gol al mijlocașului în Liga a 3-a). În minutul 65, la o nouă fază fixă, Haiduc a șutat puternic din voleu, marcând cu toată opoziția unui fundaș advers.

• Din minutul 68, oaspeții în inferioritate

În minutul 68, a fost eliminat D. Pop (Unirea Jucu) pentru lovirea lui P. Medrea fără minge. Industria s-a dezlănțuit, iar în minutul 70 Bodea l-a păcălit pe un fundaș și a șutat în colțul scurt.

Industria: Ștef – Necreală, Haiduc, Căt. Ivașcu, D. Goangă (65, Cr. Ivașcu), Frențiu, P. Medrea (81, Cioară), R. Lungu, D. Lupșan (72, D. Stanciu), Baghiu (75, A. Cîmpean), Bodea; rezerve M. Ordean, Nicoară, M. Chirilă. Antrenor Paul Ciucă.

Unirea Jucu: L. Szekely – L. Turcu, Negură, S. Tothăzan, S. Pop, V. Pop, D. Pop, Bocan, Mândrușcă, Socaci, Hântea; rezerve: Cîrlan, Vășcan, Pataki, Luca, M.Medrea, Moț, Raoul. Antrenor Constantin Olariu.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 206 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.