teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Vânător din Teiuș cercetat pentru braconaj, după ce a ucis un mistreț pe un fond cinegetic pentru care nu deţinea autorizaţie

Vânător din Teiuș cercetat pentru braconaj, după ce a ucis un mistreț pe un fond cinegetic pentru care nu deţinea autorizaţie

Publicat în 11.01.2016 la ora 15:44

mistret-impuscatUn vânător din Teiuş a fost surprins în flagrant delict, în timp ce a vânat pe un fond cinegetic pentru care nu deţinea autorizaţie. Este cercetat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, pentru braconaj cinegetic.

Potrivit IPJ Alba, “vineri, 8 ianuarie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, l-au depistat în flagrant delict pe B.C., de 66 de ani, din Teiuş, vânător autorizat şi membru al unei asociaţii de vânătoare, care în timpul participării la o vânătoare colectivă de mistreţi, autorizată pentru fondul cinegetic 20 Lopadea Nouă, nu a respectat condiţiile autorizării, a depășit limitele fondului de vânătoare pentru care deţinea autorizaţia şi a vânat un mistreţ pe fondul cinegetic 19 Ocna Mureş.

Faţă de B.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj cinegetic (vânătoarea pe alt fond cinegetic decât cel pe care vânătorul este autorizat să vâneze) faptă prevăzută şi pedepsită de art. 42, alin. 1, lit. k, din Legea nr. 407/2006, cu modificările şi completările ulterioare.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 230 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.