teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Monden » Tudor Hălălai şi Diana Bîrsan sunt câștigătorii din acest an ai Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic Teiuş

Tudor Hălălai şi Diana Bîrsan sunt câștigătorii din acest an ai Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic Teiuş

Publicat în 12.10.2013 la ora 9:20

castigatori-bal-boboci-liceu-teotetic-teius-2013Elevii clasei a XII-a de la Liceul Teoretic Teiuş au organizat un bal cochet şi de calitate în cinstea celor care au ajuns în primul an de liceu. La start s-au aliniat 5 perechi extraordinare care rămân cu o amintire deosebită de la Balul Bobocilor 2013.

După cinci probe de foc, Tudor Hălălai şi Diana Bîrsan au devenit favoriţii juriului, format doar din elevi. Premiile de popularitate, oferite teoretic din partea spectatorilor au fost înmânate Alinei Popa şi lui Robert Şimon, deveniţi de astăzi Miss şi Mister Popularitate 2013.

În acest an balul  a avut ca şi temă: Meseria, brăţară de aur a tineretului, iar bobocii au fost costumaţi la propriu şi la figurat în profesori, doctori, poliţişti bucătari şi chelneri. Casa de Cultură din Teiuş a fost plină la refuz de elevi, profesori, părinţi, dar şi oficialităţile locale, care au venit să-i vadă la lucru pe cei tineri. Încă de la început, bobocii au demonstrat că sunt originali şi creativi prezentându-se printr-o scenă umoristică. Devenită tradiţie la astfel de evenimente, proba de cultură generală a fost o oportunitate pentru elevi să arate că nu au „dormit” în gimnaziu. Organizatorii au pregătit şi alte probe, prin care au testat abilităţile de îndemânare, originalitate şi creativitate ale elevilor. Balul a fost „împânzit” cu program artistic, care a bine dispus publicul spectator, pe parcursul celor două ore.

Felicităm participanţii şi organizatorii pentru evenimentul minunat oferit în această seară şi urăm bobocilor cât mai multe amintiri frumoase din cei mai frumoşi ani, anii de liceu.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 685 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.