teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Din Județ » Teiusinfo.ro | Autostrada Sibiu – Orăștie: În zona Șibot s-a deschis circulația pe pasajul rutier

Teiusinfo.ro | Autostrada Sibiu – Orăștie: În zona Șibot s-a deschis circulația pe pasajul rutier

Publicat în 05.10.2013 la ora 17:57

Autostrada Sibiu - Orastie - pasajul rutier de la SibotTeiusinfo.ro | Lucrările la autostrada Sibiu – Orăștie, chiar dacă sunt departe de a fi în grafic, avansează. În nodul rutier de la Șibot s-a deschis circulația pe pasajul rutier pe care DN7 traversează autostrada.

Nodul rutier Șibot, care face parte din lotul I, în lungime de 24,1 km, al autostrăzii Sibiu – Orăștie, al cărui constructor este firma Strabag, este cea mai importantă lucrare de pe acest tronson. Putem spune că aici circulația rutieră se desfășoară în condiții foarte bune, dar are două inconveniente: rampa de urcare/coborâre dinspre Orăștie este puțin prea abruptă iar în această rampă curba este destul de strânsă.

Așa cum ziarulunirea.ro a fost prima publicație care a anunțat deschiderea circulației pe pasajul rutier de la Lancrăm (AICI), reporterii noștri au fost printre primii șoferi care au traversat și nodul rutier din zona Șibot (Vezi VIDEO).

Noul termen avansat de CNADR pentru finalizarea loturilor I și II ale autostrăzii Sibiu – Orăștie este jumătatea lunii noiembrie 2013.

Sursa: ziarulunirea.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de 644 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.