teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Tânăr de 18 ani cercetat de polițiști, după ce a sustras două telefoane mobile dintr-un bar din Teiuș

Tânăr de 18 ani cercetat de polițiști, după ce a sustras două telefoane mobile dintr-un bar din Teiuș

Publicat în 27.01.2017 la ora 12:37

Poliţiştii din Teuiş l-au identificat pe un tânăr de 18 ani ca fiind persoană bănuită de furtul a două telefoane mobile, în dauna unor tinere ce se aflau într-un local public de pe raza orașului. Unul din telefoanele furate a fost recuperat şi restituit păgubitei.

La data de 26.01.2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţei Oraşului Teiuş l-au identificat pe C.R.L., de 18 ani, din Teiuş, ca persoană bănuită de comiterea a două furturi de telefoane mobile, fapte reclamate poliţiei la data de 26.06.2016, de către două tinere.

În sarcina lui C.R.L. s-a reţinut faptul că, în noaptea de 25/26.06.2016, în timp ce se afla într-un local public din Teiuş, a sustras cele două telefoane, în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Unul dintre telefoane a fost recuperat şi restituit păgubitei.

Faţă de C.R.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale şi recuperării integrale a prejudiciului.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 108 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.