teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Sâmbătă, 7 septembrie 2019, are loc cea de-a VII-a ediție a evenimentului „Belșug Teiușan”. Vezi programul

Sâmbătă, 7 septembrie 2019, are loc cea de-a VII-a ediție a evenimentului „Belșug Teiușan”. Vezi programul

Publicat în 05.09.2019 la ora 17:05

Din cele mai vechi izvoare, Teiușul a fost centrul comercial de excepție, iar simbolul comerțului se află de mult timp pe steagul orașului.

Recunoscut pentru târgurile sale de animale și agricole, cu produse derivate, Teiușul este o așezare binecuvantată, situată la confluența a două râuri, Mureșul și Valea Geoagiului, cu pământuri mănoase și oameni vrednici.

Începută în urmă cu câțiva ani, aflată acum la a VII-a ediție „Belșug Teiușan” este o sărbătoare a orașului, a celor ce ne asigură fructe și legume proaspete, alături de alte produse de origine animală din gospodării sau ferme proprii.

Prin împletirea eforturilor producătorilor locali, a administrației locale din Teiuș, a școlii teiușene, suntem convinși că reușim să punem în valoare pe cei care ridică prestigiul orașului nostru.
Vă așteptăm în Piața Agroalimentară a orașului Teiuș, sâmbătă, 7 septembrie 2019, ora 9:00, să dăm valoare împreună „Belșugului Teiușan”!:

Ora 9:00 – vizualizare standuri comercianți , negoț de toamnă;
Ora 9:30 – deliberare expoziție standuri;
Ora 10:00 – deschiderea evenimentului, alocuțiuni, program artistic dedicat toamnei și belșugului ei. Participă elevii Liceului Teoretic Teiuș și Ansamblul „Dor Teiușan”;
Ora 10:55 – acordare diplome și premii, tombola producătorilor locali merituoși;
Ora 11:40 – demonstrație SVSU TEIUȘ;
Ora 12:00 – închiderea manifestărilor/discuții și concluzii.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 28 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.