teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Primăria Teius a distribuit peste 600 măști de protecție, mănuși de unica folosință și dezinfectant, în Piața Agroalimentară

Primăria Teius a distribuit peste 600 măști de protecție, mănuși de unica folosință și dezinfectant, în Piața Agroalimentară

Publicat în 13.05.2020 la ora 13:24

Cu sprijinul voluntarilor, Primăria Teius a distribuit peste 600 măști de protecție, mănuși de unica folosință, dezinfectant, pe parcursul desfășurării pieței.

Profitând de vremea buna și prielnică muncii în grădină, mulți cetățeni au luat pur și simplu cu asalt piata agroalimentara a orașului, renumita in toată regiunea, pentru aprovizionare cu cele necesare.

„Am avut parte și de suportul echipajelor combinate de Poliție-Poliție Locală, astfel încât distanțarea fizica între persoane nu a fost o vorba goală. Așteptăm cu interes noile reglementări legate de starea de alerta ce va intra in vigoare din 15 mai 2020, în asa fel încât sa ne protejam cat mai bine sănătatea in condițiile generate de noul coronavirus”, au scris reprezentanții Primăriei Teiuș pe pagina de facebook a instituției.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 168 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.