teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știri din zonă » Primăria Stremț a amenajat trei noi stații de autobuz, pe raza comunei

Primăria Stremț a amenajat trei noi stații de autobuz, pe raza comunei

Publicat în 03.03.2019 la ora 10:00

Primăria Stremț a amenajat trei noi stații de autobuz pentru ca cei peste 150 de elevi și salariați navetiști să beneficieze de condiții foarte bune pentru așteptarea mijloacelor de transport care să-i ducă spre unitățile de învățământ și locurile de muncă din Alba Iulia sau alte localități urbane, ne-a declarat primarul comunei, Traian Ștefan Popa.

Astfel, o stație a fost amenajată la Fața Pietrii, iar celelalte două, pe raza localității Geoagiu de Sus, în comuna Stremț mai existând alte 10 stații de autobuz.

„În preocupările Primăriei Stremț au stat și stau mereu grijă pentru cetățenii comunei noastre, nu numai în domeniul infrastructurii rutiere și a celor sociale, ci și grija pentru crearea unor condiții cât mai bune în momentul așteptării, sosirii sau plecării autobuzelor”, a spus primarul Traian Ștefan Popa.

El a precizat că întreaga investiție a costat circa 15.000 de lei, banii fiind alocați din bugetul local al comunei Stremț, iar manopera a fost realizată în regie proprie, cu angajații primăriei.

Acest articol a fost citit de 57 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.