teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Sport » Prima victorie din retur: Industria Galda – Unirea Dej 3-0 (1-0)

Prima victorie din retur: Industria Galda – Unirea Dej 3-0 (1-0)

Publicat în 28.03.2015 la ora 18:52

industria-galda-de-jos-unirea-dej-mar-2015Aflată cu cuțitul la os, Industria Galda de Jos a învins Unirea Dej într-o partidă contând pentru etapa a 17-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a, scor 3-0 (1-0).

Eroul întâlnirii a fost atacantul Alin Câmpean ce a realizat o triplă (min. 27 și 61, penalty, 73). Vârful și-a trecut în cont un hat-trick, ce parafează retrogradarea Unirii Dej și o salvare a Industriei. Vârful ce a evoluat la FC Unirea Alba Iulia sau Metalurgistul Cugir s-a revanșat pentru neîmplinirile precedente și a reușit o triplă de senzație, provovând cea mai categorică victorie în Liga a 3-a pentru trupa lui Paul Ciucă.

• Alin Câmpean: „Trebuia să vină și ziua mea”

Trebuia să vină și ziua mea, să mă revanșez pentru precedentele jocuri. Mă bucur că am pus umărul la salvarea acestei echipe, formată din mulți jucători tineri. Meritam să rămânem în Liga a 3-a și pot spune că este cea mai fericită zi a mea în tricoul Industriei„, a spus atacantul Alin Câmpean, ultima sa triplă fiind la CS Zlatna.

• Paul Ciucă: „În proporție de 90% suntem salvați”

„90 la sută suntem salvați după acest rezultat, iar meritul se datorează echipei. Le mulțumesc jucătorilor pentru prima victorie din retur și sper să fie o descătușare psihică, inclusiv pentru atacantul Alin Câmpean, ce a spar gheața„, a precizat antrenorul Paul Ciucă.

Fără victorie în 2015, nou-promovata era obligată să ia trei puncte mari, în acest derby al subsolului, Industria acumulând 20 de puncte (locul 10)!

Meciul a fost unul extrem de important în ecuaţia retrogradării, în condiţiile în care cele două grupări sunt în subsol, despărţite de 7 puncte. Echipa lui Paul Ciucă n-a reuşit să învingă în 2015, iar victoria a devenit vitală.

Acest articol a fost citit de 230 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.