teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » Paradă a costumelor, filme, muzică, desene şi scenete de Halloween pregătite de copiii de la Liceul Teoretic Teiuş

Paradă a costumelor, filme, muzică, desene şi scenete de Halloween pregătite de copiii de la Liceul Teoretic Teiuş

Publicat în 01.11.2014 la ora 13:30

halloween-Liceul-Teoretic-Teius-2014În acest an, de Halloween, copiii din clasa pregătitoare B şi clasa a III-a B de la Liceul Teoretic Teiuş au petrecut împreună, cu muzică, filme, paradă a costumelor, scenete şi dansuri.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul proiectului intitulat sugestiv  “Împreună de Halloween”, iniţiat de cadrele didactice ale acestor clase Adina Vântu şi Ionela Verdeş. “Ne informăm despre Halloween!”, “Jack-personajul cu capul de dovleac”, “Lampa lui Jack”, “Desene de Halloween”, sunt doar câteva dintre activităţile desfăşurate de cei mici.

Elevii au prezentat şi şi-au admirat reciproc lucrările realizate de Halloween, au vizionat un filmuleţ despre această sărbătoare şi au ascultat şi au dansat pe melodia ,,Nu mi-e frică de Bau-Bau!’’. Copii din clasa pregătitoare B au organizat o paradă a costumelor cu specific de Halloween, iar elevii clasei a III-a B au prezentat celor mici o frumoasă scenetă intitulată ,,Ne daţi sau o-ncurcaţi?’’. La final,  răsplata muncii lor au fost dulciurile.

Programul s-a încheiat într-o atmosferă festivă, copiilor acordându-li-se diplome cu specific de Halloween.

Potrivit cadrelor didactice, scopul acestui proiect a fost transmiterea unor cunoştinţe  despre începuturile Halloweenului, despre sărbătoarea pe care  toţi oamenii din zilele de astăzi o sărbătoresc, despre legenda felinarului din dovleac.

Acest articol a fost citit de 491 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.