teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Monden » Ozana Miclea şi Raul Dumitrean au caștigat titlurile de Miss şi Mister Boboc la Balul Majoratului de la Liceul Teoretic din Teuiș

Ozana Miclea şi Raul Dumitrean au caștigat titlurile de Miss şi Mister Boboc la Balul Majoratului de la Liceul Teoretic din Teuiș

Publicat în 01.11.2014 la ora 12:21

Liceul-Teoretic-Teius-miss-mister-2014Ieri seară, Liceul Teoretic Teiuş şi-a desemnat cei mai frumoşi boboci la Balul Majoratului. După o competiţie strânsă, între opt perechi, juriul a desemnat cea mai frumoasă fată, Miss Boboc 2014  – Ozana Miclea, titlul de Mister Boboc 2014 – cel mai chipeş băiat fiind Raul Dumitrean.  Elevii au ales şi Miss şi Mister Popularitate: Mădălina Armenciu, respectiv Simion Barna.

Conform tradiţiei liceului, în fiecare an sunt sărbătoriţi elevii care ajung în ultimul an de liceu, prin intermediul unui eveniment în cinstea lor: Balul Majoratului. În acest an balul s-a desfăşurat vineri, 31.10.2014, începând cu orele 17.00, la Casa de Cultură din Teiuş.

Programul a fost organizat şi susţinut de elevii claselor a XI-a Uman şi Real,coordonaţi de doamnele profesoare, Mihaela Suărăşan şi Maria Lup. Aceştia  ne-au încântat cu multe momente artistice şi probe bine alese pentru colegii din clasele a XII-a. La eveniment au fost prezenţi dl. director, Octavian Rusu, dl. primar, Mirel Hălălai, cadre didactice, sponsori. Juriul a fost alcătuit din şase persoane.

Cele opt perechi participante au fost testate de-a lungul evenimentului, trebuind să facă faţă mai multor probe. Pentru început fiecare pereche s-a prezentat într-o manieră originală. A urmat apoi proba de cultură generală. O altă probă a constat în aranjarea unui bostan cât mai original şi prezentarea acestuia, având în vedere că e şi Halloweenul. Pentru a testa capacitatea de lucru în echipă dar şi orientare în spaţiu elevii claselor a XI-a s-au gândit la o probă în care băieţii legaţi la ochi au trebuit să se îndrepte spre fete ghidaţi de acestea. Evident că nu a lipsit nici proba de dans.

Elevii claselor a XI-a au pregătit şi momente de destindere pentru participanţi şi public: dans şi  cântece. Au cântat Oana Gărduş, Alexandra Trif, au dansat: trupa de breack-dance Del Mundo Z-crew, membrii grupului folcloric Dor teiuşan şi din clasa a XI-a Andreea Popa şi Cristi Dan.

Juriul a deliberat şi a ales: Miss Majorat- Ozana Miclea -XII Real  şi Mister Majorat- Raul Dumitrean -XII UMAN. Elevii claselor a XI-a  au ales prin vot miss şi mister popularitate: Miss Popularitate -Mădălina  Armenciu-XII Real  şi –Mister Popularitate- Simion Barna-XII Real.

 La final toţi participanţi au servit o bucată de tort, oferită de organizatori, după care au continuat distracţia alături de organizatori şi profesori.

Acest articol a fost citit de 415 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.