teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știri din zonă » Moș Crăciun a sosit și la copiii din comuna Stremț

Moș Crăciun a sosit și la copiii din comuna Stremț

Publicat în 25.12.2020 la ora 16:46

În ciuda situației create de virusul SARS-CoV-2, în preocuparea Primăriei Stremț stă continuare grija pentru copii – viitorul de mâine – cărora nimic nu va trebui să le ia bucuria de a se bucura de darurile oferite ca în fiecare an de Moș Crăciun, este de părere primarul comunei Stremț, Traian Ștefan Popa.

Astfel, cu sprijinul companiei Baumit România, au fost pregătite 235 de pachete pentru toți elevii care frecventează unitățile de învățământ din comuna Stremț, atât din ciclul primar, cât și din ciclul gimnazial. Valoarea totală a sponsorizării a fost de nu mai puțin de 7.000 de lei, fiecare pachet conținând dulciuri și sucuri în valoare de câte 30 de lei.

Pungile cu daruri au fost înmânate elevilor de către învățătorii și diriginții din cadrul Școlii Gimnaziale Stremț, în urma unor planificări cu fiecare clasă și la ore diferite.

„Credem că prin acest gest Primăria și Consiliul Local Stremț au adus o oază de bucurie în sufletul elevilor de pe raza comunei Stremț. Cu acest prilej, le urăm tuturor elevilor și părinților sănătate, bucurie, «Crăciun fericit» și «La mulți ani!»”, a declarat primarul comunei Stremț, Traian Ștefan Popa.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 15 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.