teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » Mirel Hălălai, primar Teiuș: „Podul peste râul Mureș de la Căpud, așteptat de jumătate de veac, va fi construit cu bani de la Guvern”

Mirel Hălălai, primar Teiuș: „Podul peste râul Mureș de la Căpud, așteptat de jumătate de veac, va fi construit cu bani de la Guvern”

Publicat în 19.07.2017 la ora 20:07

Podul peste râul Mureș de la Căpud, așteptat de jumătate de veac de locuitori din câteva sate, va fi construit cu fonduri de la Guvern, după ce orașul Teiuș primește peste 15 milioane de lei prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

”Teiuş – în total 15.440.242,57 lei, pentru: Pod peste râul Mureș în zona localității Capud, oraș Teiuș, județul Alba – 3,255,154.56. Reabilitare străzi în orașul Teiuș, județul Alba – 12,185,088.01”, a scris, miercuri, primarul din Teiuș, Mirel Hălălai, pe Facebook.

”Acestea sunt sumele pe care orașul Teiuș le primește in urma proiectelor depuse la Guvern. PSD se ține de cuvânt iar promisiunile legate de asfaltarea a 23 de străzi in oraș, precum si de realizarea mult trâmbițatului pod peste Mureș la Căpud devin o realitate! Perseverența, răbdarea si munca organizată, incep dupa ani, sa-și arate roadele”, a mai scris Hălălai.

Acest articol a fost citit de 621 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.