teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Sport » Mirel Hălălai: CFR Teiuș are nevoie de peste 4.000 de lei pentru înscrierea în campionatul viitor

Mirel Hălălai: CFR Teiuș are nevoie de peste 4.000 de lei pentru înscrierea în campionatul viitor

Publicat în 02.02.2016 la ora 9:31
Mirel-Halalai-feb-2016Înscrierea echipei CFR Teiuș în campionatul 2016-2017 este foarte importantă pentru sportul local, iar pentru aceasta echipa are nevoie de peste 4.000 de lei, a scris, pe Facebook, primarul orașului Mirel Hălălai.

Acesta susține că în calitatea sa de primar se vede nevoit să doneze suma de 500 de lei și așteaptă susținere și din partea consilierilor locali, respectiv a președinților de partid.

”(…) Aş vrea doar să discut despre un lucru deosebit de important pentru sportul de masă din oraşul nostru, respectiv înscrierea echipei de fotbal CFR TEIUȘ, în campionatul de fotbal 2016.
La această oră în urma discuției avute cu domnul preşedinte al acestei echipe, domnul consilier Petruse Adam pentru a putea înscrie echipa avem nevoie de peste 4.000 de lei, bani pe care Clubul de Fotbal NU II ARE!
Vin astfel cu propunerea așa cum am făcut si la şedinta de buget din 2015 ca fiecare consilier local sa faca o donație, aşa cum am făcut si eu anul trecut, pentru aceasta echipa pentru a nu se desființa, in condițiile în care sponsorii nu sunt interesați de o investiție în fotbal.
Ca primar al orașului prin voia dumneavoastră mă văd obligat sa încep eu lista cu donațiile depunând mâine in contul Asociației CFR Teiuș suma de 500 lei. Aştept pe fiecare consilier sau președinte de partid, să facă acelaşi lucru si profit de aceasta modalitate de comunicare să fac lista public pe contul meu de Facebook.
Trag speranța ca oamenii să înteleagă că doar punând umăr la umăr si nu doar prin declarații, vom putea înscrie și continuă cu acesta frumoasă tradiție teiuşană”, a scris Mirel Hălălai.

În mesajul său, primarul din Teiuș a mai scris, precizând că nu e treaba lui să judece, că a văzut că în mediul online a apărut o mișcare sportivă apropiată de o organizație politică.

”Am observat în aceste zile că în mediul online a apărut o mişcare sportivă care este apropiată de un anumit partid politic, care se doreşte sa revigoreze sportul din Teiuș, acum, în ultimul an de mandat înainte de alegeri. Am văzut că se dau diplome semnate de preşedinți care nu işi pun întreg numele pe bucata de hârtie, că se serveşte masa la un local din localitate ca premiu, neştiind dacă este vorba de un act de mecenat, premiere legală sau sponsorizare ascunsă de ochii fiscului, neștiind astfel numele sponsorului așa cum legal se face in astfel de momente”, precizează Hălălai.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 141 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.