teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Sport » Mâine la Teiuș va avea loc Cupa „Arbitrilor” la fotbal

Mâine la Teiuș va avea loc Cupa „Arbitrilor” la fotbal

Publicat în 25.01.2014 la ora 12:00

ajf123Duminică, 26 ianuarie 2014 se va desfăşura prima ediţie a Cupei „Arbitrilor”, competiţie în care sunt angrenate şase comisii de arbitri din judeţul Alba, organizată de Comisia Orășenească de Arbitrii Teiuş. Sub deviza „Important nu este să câştigi, ci să participi”, arbitri din Teiuş invită toţi „fluieraşii” din judeţ pentru a participa la o socializare prin fotbal, într-o competiţie care se anunţă foarte disputată.

În Cupa „Arbitrilor”, vor participa şase comisii de lucru din judeţ, după cum urmează: Comisia Orăşenească Teiuş, Comisia Orăşenească Ocna Mureş, Comisia Municipală Aiud, Comisia Municipală Alba Iulia, Comisia Municipală Blaj, dar şi reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba. Startul competiţiei va avea loc în jurul orei 10:00, imediat după tragerea la sorţi a grupelor. Cele şase formații vor fi împărţite în două grupe a câte trei echipe, pe sistemul fiecare cu fiecare, primele două echipe clasate urmând a juca în fazele finale. Durata reprizelor din grupe va fi de 10 minute, în timp ce reprizele fazelor finale vor avea durata de 15 minute.

După finalul jocurilor, Comisia Orăşenească de Arbitrii Teiuş va oferi distincţii fiecărei echipe în parte, precum şi titlurile de cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător şi golgeterul competiţiei, dar şi trofeul „Lingura de Lemn”, care va fi adjudecat de ultima echipă clasată în cupă.

Acest articol a fost citit de 582 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.