Rămâi conectat

Știrea ta

Drumul care leagă Beldiul de Teiuș făcut praf de utilajele grele care lucrează la autostrada Sebeș-Turda

Publicat

în

Mai mulți cetățeni care domiciliază în localitatea Beldiu, care aparține de orașul Teiuș, se plâng de starea proastă a drumului, după ce, susțin ei, că acesta se strică tot mai tare pe zi ce trece, din cauza utilajelor care lucrează la autostrada Sebeș-Turda și la organizarea de șantier din zonă.

Un cititor al site-ului teiusinfo.ro ne-a trimis câteva imagini însoțite de un mesaj, în care spune că drumul este o adevărată ”provocare” pentru locuitorii din Beldiu, dar și pentru cei care muncesc în zonă, carosabilul fiind plin de gropi.

”Constructorul autostrăzii face praf drumul din cauza mașinilor agabaritice care transportă agregate la autostradă și stația de betoane, iar locuitorii din Beldiu și nu numai, își <rup> mașinile. Oare primăriei nu îi pasă, sau nu se vede?…”, a transmis cetățeanul.

Acesta spune că drumul Beldiului a fost asfaltat până la calea ferată, iar când firma a văzut că e organizarea de șantier a autostrăzii a renunțat să-l facă până la intersecția cu DN1, pentru că drumul nu e proiectat să reziste și nu poate oferi garanție. Deci, pe lângă că au fost întrerupte lucrările, acum se distruge și ce s-a lucrat până în prezent, a mai transmis cititorul.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Știrea ta

Zeci de pești morți, după ce în apa râului Geoagiu au fost deversate ape netratate din stația de epurare a orașului Teiuș

Publicat

în

Sute de pești morți au fost observați, astăzi, în apele râului Geoagiu, pe raza orașului Teiuș.

Un cititor al teiusinfo.ro ne-a trimis pe adresa redacției mai multe imagini în care se văd o mulțime de pești morți în albia râului în zona unei conducte al cărei conținut se scurge în apă. Potrivit cetățeanului aceasta s-a întâmplat din cauza deversării unor ape netratate de stația de epurare a orașului Teiuș, direct în râul Geoagiu.

„Sunt o grămadă de pești morți sau amețiți și apa miroase îngrozitor. Nu e prima dată când fac asta dar acum e prăpăd că mor și pești”, a transmis omul indignat.

 


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Un TIR a părăsit carosabilul și a ajuns în șanțul de pe marginea DN 1, la Sântimbru

Publicat

în

Un eveniment rutier a avut loc astăzi, 24 februarie 2021, în zona localității Sântimbru, unde un TIR a părăsit carosabilul și a ieșit în decor.

Un cititor al teiusinfo.ro a trimis câteva imagini surprinse la fața locului, în care se poate observa faptul că jumătate din lungimea TIR-ului este plasată pe acostament, iar cealaltă jumătate blochează o bandă de circulație.

Potrivit martorului, TIR-ul a ieșit în decor fără să creeze pagube materiale și fără să pună viața conducătorilor auto în pericol.

Cititorul a mai susținut că oboseala ar fi cauza evenimentului rutier, deoarece sectorul de drum pe care se afla era un drum drept, fără curbe.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Cu toate că țânțarii s-au înmulțit extrem de mult în utima perioadă, adimistrația locală din Teiuș nu a organizat nicio acțiune de dezinsecție

Publicat

în

Umezeala accentuată corelată cu vremea călduroasă din ultimele zile a făcut ca țânțarii să se înmulțească peste măsură, în orașul Teiuș.

Pe lângă disconfortul și iritarea pielii, cauzate de mușcături, aceștia pot transmite o mulțime de boli. Având în vedere că în Teiuș țânțarii s-au înmulțit peste măsură, credem că este de datoria administrației locale să execute, cât mai repede, acțiuni de dezinsecție. O cititoare a teiusinfo.ro ne-a relatat că în ultimele zile este un calvar să-și părăseasca locuința din cauza țânțarilor.

Dar iată ce ne-a scris cititoarea noastră: „Aș dori să atrag atenția administrației locale din Teiuș asupra invaziei țânțarilor, în tot orașul. După ora 18.00 efectiv nu se mai poate ieși din casă fără să ajungi, automat, sursă de hrană pentru sute de țânțari. După cum bine se știe aceștia pot transmite o mulțime de boli. Mai ales acum, când din cauza pandemiei de COVID-19, ar trebui înăsprite regulile sanitare, dezinsecția ar trebui să fie o prioritate pentru administrația locală”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administratie

Stiri din zonă

Stiri din Alba

Politica

Stirea ta

Societate

Sport

Publicitate

Economie

Articole Similare

teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius