teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știrea ta » Drumul care leagă Beldiul de Teiuș făcut praf de utilajele grele care lucrează la autostrada Sebeș-Turda

Drumul care leagă Beldiul de Teiuș făcut praf de utilajele grele care lucrează la autostrada Sebeș-Turda

Publicat în 21.02.2017 la ora 14:55

Mai mulți cetățeni care domiciliază în localitatea Beldiu, care aparține de orașul Teiuș, se plâng de starea proastă a drumului, după ce, susțin ei, că acesta se strică tot mai tare pe zi ce trece, din cauza utilajelor care lucrează la autostrada Sebeș-Turda și la organizarea de șantier din zonă.

Un cititor al site-ului teiusinfo.ro ne-a trimis câteva imagini însoțite de un mesaj, în care spune că drumul este o adevărată ”provocare” pentru locuitorii din Beldiu, dar și pentru cei care muncesc în zonă, carosabilul fiind plin de gropi.

”Constructorul autostrăzii face praf drumul din cauza mașinilor agabaritice care transportă agregate la autostradă și stația de betoane, iar locuitorii din Beldiu și nu numai, își <rup> mașinile. Oare primăriei nu îi pasă, sau nu se vede?…”, a transmis cetățeanul.

Acesta spune că drumul Beldiului a fost asfaltat până la calea ferată, iar când firma a văzut că e organizarea de șantier a autostrăzii a renunțat să-l facă până la intersecția cu DN1, pentru că drumul nu e proiectat să reziste și nu poate oferi garanție. Deci, pe lângă că au fost întrerupte lucrările, acum se distruge și ce s-a lucrat până în prezent, a mai transmis cititorul.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 270 ori

Comentarii

Un Comentariu la Drumul care leagă Beldiul de Teiuș făcut praf de utilajele grele care lucrează la autostrada Sebeș-Turda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.