teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știrea ta » Cu toate că țânțarii s-au înmulțit extrem de mult în utima perioadă, adimistrația locală din Teiuș nu a organizat nicio acțiune de dezinsecție

Cu toate că țânțarii s-au înmulțit extrem de mult în utima perioadă, adimistrația locală din Teiuș nu a organizat nicio acțiune de dezinsecție

Publicat în 01.08.2020 la ora 14:35

Umezeala accentuată corelată cu vremea călduroasă din ultimele zile a făcut ca țânțarii să se înmulțească peste măsură, în orașul Teiuș.

Pe lângă disconfortul și iritarea pielii, cauzate de mușcături, aceștia pot transmite o mulțime de boli. Având în vedere că în Teiuș țânțarii s-au înmulțit peste măsură, credem că este de datoria administrației locale să execute, cât mai repede, acțiuni de dezinsecție. O cititoare a teiusinfo.ro ne-a relatat că în ultimele zile este un calvar să-și părăseasca locuința din cauza țânțarilor.

Dar iată ce ne-a scris cititoarea noastră: „Aș dori să atrag atenția administrației locale din Teiuș asupra invaziei țânțarilor, în tot orașul. După ora 18.00 efectiv nu se mai poate ieși din casă fără să ajungi, automat, sursă de hrană pentru sute de țânțari. După cum bine se știe aceștia pot transmite o mulțime de boli. Mai ales acum, când din cauza pandemiei de COVID-19, ar trebui înăsprite regulile sanitare, dezinsecția ar trebui să fie o prioritate pentru administrația locală”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 339 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.