teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Monden » Mădălina Gavriluț și Andrei Ciortea desemnați Miss și Mister Boboc 2018, la Liceul Teoretic Teiuș

Mădălina Gavriluț și Andrei Ciortea desemnați Miss și Mister Boboc 2018, la Liceul Teoretic Teiuș

Publicat în 19.10.2018 la ora 21:55

Astăzi, 19 octombrie 2018, la Casa de Cultură din Teiuș, și-au măsurat puterile 9 perechi de boboci: Alexandra Cioară și Răzvan Popa, Alisia Maier și Paul Cristea, Cătălina Foriș și Vlad Dan, Cezara Mitescu și Alexandru Popa, Dalia Haic și George Ungur, Denisa Moises și Andrei Ciortea, Lorena Muntean și Luca Popa, Mădălina Gavriluț și Adrian Cutean, Maria Lăcătuș și Flaviu Boțan.

Tema balului din acest a fost Anii 80, iar probele au fost 6 și i-a pus serios la treabă pe participanți.

Prima probă  la care au trebuit să facă față a fost  prezentarea într-un mod cât mai original, apoi, folosindu-se de  creativitate şi ingeniozitate, prezentarea costumului. În acest an, nu putea să lipsească Proba Centenarului, probă în care fiecare concurent a prezentat o zonă din țară și un obicei din zona respectivă. La  proba de cultură generală participații au răspuns cum au știut mai bine la o întrebări. Nu a lipsit nici proba de dans, dar nici cea de abilități, unde concurenții au avut șansa să își pună în valoare talentele.

Pe lângă probele alese pentru cele zece perechi participante prin care se vor desemna Miss și Mister, elevii claselor a XII-a au pregătit și alte momente artistice realizate de ei.

 

Acest articol a fost citit de 359 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.