teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Monden » Luciana Bordianu și Andrei Mâșcă au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2017, la Liceul Teoretic Teiuș

Luciana Bordianu și Andrei Mâșcă au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2017, la Liceul Teoretic Teiuș

Publicat în 06.10.2017 la ora 22:56

Liceul Teoretic Teiuș și-a desemnat, în această seară, câștigătorii Balului Bobocilor 2017. Luciana Bordianu și Andrei Mâșcă au fost desemnați Miss și Mister și vor reprezenta cu mândrie generația clasei a IX-a. Premiile de Popularitate au ajuns la Andreea Șarlea și Aurelian Roman.

Pentru mult râvnitele titluri s-au luptat, vineri seara, pe scena Casei de Cultură din Teiuș, cinci perechi de boboci. Tema balului în acest an a fost ”Cupluri Celebre”, astfel că cei prezenți au avut ocazia să-i vadă în lumina reflectoarelor pe tinerii liceeni costumați, spre exemplu, în personaje din file cunoscute și îndrăgite.

Cei 10 pretendenți la trofee au avut trecut prin mai multe probe de foc: prezentare, cultură generală, dans (unde au fost nevoiți să pășească înritmul muzicii pe un ziar, în așa fel încât să nu-l rupă), îndemânare și aptitudini (unde li s-a cerut să-și îmbrace partenerul cu 4 obiecte vestimentare, astfel încât să arate cât mai bine).

Lupta a fost strânsă și la fiecare probă bobocii au încercat să se impună prin, inteligență și talent, însă, la final, doar doi au reușit să cucerească juriul și să demonstreze că merită titlurile de Miss și Mister Boboc 2017. Ei sunt Luciana Bordianu și Andrei Mâșcă.

În urma concursului organizat pe internet, Luminița Trif și Tudor Fulea au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2016 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi. Ei au primit un premiu în bani din partea ziarului.

Totodată, la acest bal, s-au pus ”la bătaie” și două premii de popularitate. Ele au ajuns la Andreea Șarlea și Aurelian Roman.

Acest articol a fost citit de 125 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.