teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știri din zonă » Licitație în valoare de 1,56 milioane de lei pentru modernizarea școlii din Stremț

Licitație în valoare de 1,56 milioane de lei pentru modernizarea școlii din Stremț

Publicat în 23.04.2019 la ora 10:00

Primăria Stremț a lansat selecția de oferte în vederea contractării serviciilor de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru proiectul de investiții ”Modernizare Școală gimnazială în satul Stremț”, estimat la 1.561.976 de lei.

Comuna Stremț a accesat în acest sens fonduri europene prin POR, în vederea îmbunătățirii infrastructurii educaționale. Școala Generală de 8 clase din satul Stremț este compusă din două corpuri de clădire, Corpul nr. 1 cu o suprafață desfășurată de 1.054 mp, având un număr de 9 săli de clasă și Corpul nr. 2 cu o suprafață desfășurată de 646 mp, având un număr de 7 săli de clasă. Suprafața totală este de 1.700 mp. Numărul de elevi care frecventează cursurile este 177.

Întreținerea și reparațiile făcute școlii pe parcursul anilor au fost insuficiente, motiv pentru care singura soluție pentru atingerea unor standarde de calitate este accesarea de fonduri europene prin Programul POR 2014 – 2020. Prin realizarea lucrărilor descrise în caietul de sarcini se urmărește atingerea următoarelor obiective: înlocuirea învelitoarei existente cu una nouă alcătuită din țigle și înlocuirea șipcilor de susținere, refacerea tencuielilor, a pardoselilor, schimbarea instalației electrice, includerea instalațiilor sanitare în corpul de clădire principal, creșterea eficienței energetice, refacerea împrejmuirii terenului aparținând școlii, realizarea unei alei pietonale, reamenajarea spațiilor verzi etc. Ofertele firmelor interesate pot fi depuse până în data de 6 mai 2019.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 58 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.