teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Monden » Liceul Teoretic Teiuș și-a ales Miss și Mister Boboc 2016. Câștigătorii sunt Rebeca Daisa și Gabriel Roşca

Liceul Teoretic Teiuș și-a ales Miss și Mister Boboc 2016. Câștigătorii sunt Rebeca Daisa și Gabriel Roşca

Publicat în 22.10.2016 la ora 12:09

balul-bobocilor-la-liceul-din-teius-2016Ieri, la Liceul Teoretic teius a avut loc un eveniment important pentru cei care se află la ȋnceput de drum, ca liceeni: Balul Bobocilor.

Anul acesta organizatorii, clasele a XII-a, sub îndrumarea doamnelor profesoare, Adriana Popa şi Ana Breaz,  ne-au surprins cu un program din care nu au lipsit cântecele, dansul şi talentul actoricesc demonstrat prin momente artistice inedite. Ne-au încântat cu momente artistice bine alese : Top Dance 2007-dansuri de societate, Dor teiuşan-dans popular, Alexandra Muntean-clasa a X-a Uman, muzică uşoară, Cătălin Rus-clasa a X-a Real, muzică populară.

Cu un moment umoristic bine ales, intitulat Aspirina şi piramidonul, ne-au încântat Diana Bîrsan şi Robert Şimon, elevi în clasa a XII-a Uman.

Cele opt perechi au fost formate din: Mihaela Medrea şi Carlos Godja, Dariana Suhoverschi şi Răzvan Găldean, Rebeca Daisa şi Gabriel Roşca, Andreea Puşcoiu şi Robert Truţa, Larisa Popa şi Alexandru Cioboată, Amalia Cleja şi Claudiu Filker, Luisa Drăgoiu şi Sebastian Rusu, Luminiţa Cârnaţ şi Ştefan Mateica. Perechile şi-au ales dinainte povestea pe care o reprezintă : Albă ca Zăpada, Tom şi Jerry, Mignonii, Frumoasa şi Bestia, Mickey şi Minnie etc.

Perechile participante ne-au încântat prin spontaneitate dar şi cunoştinţele pe care le deţin.

Prima probă  la care au trebuit să facă față a fost  prezentarea într-un mod cât mai original, folosindu-se de  creativitate şi ingeniozitate, având în vedere tematica balului: personaje de poveste. La  proba de cultură generală  fiecare participant a răspuns la o întrebare din cultura generală, la o ghicitoare şi la o întrebare legată de povestea pe care au reprezentat-o. O altă probă a solicitat îndemânarea fetelor care au prins cu gura prinzători de rufe, unul de altul de o sfoară. Băieţii au scos o piuliţă dintr-un pahar de plastic fără ajutorul mâinilor. O altă probă a fost ghicirea a cât mai multe cuvinte de către unul dintre parteneri, în timp ce avea  pe cap căşti în care asculta muzică, citind pe buzele partenerului cuvintele.

Nu a lipsit nici proba de dans.  Amuzament şi voie bună… au fost cuvintele cheie ale balului din anul acesta…Iar în final juriul format din şase elevi ai claselor a XII-a a deliberat câştigătorii pentru Miss şi Mister Boboc iar toţi elevii claselor a XII-a au ales Miss şi Mister Popularitate. Miss şi Mister Boboc au primit un premiu şi din parte Clubului Rotary Teiuş, înmânat de preşdintele acestuia, Ducu Trif.

Câştigătorii din această toamnă sunt:

MISS BOBOC: REBECA DAISA

MISTER BOBOC: GABRIEL ROŞCA

MISS POPULARITATE:  LUMINIŢA CÂRNAŢ

MISTER POPULARITATE:  ŞTEFAN MATEICA

Acest articol a fost citit de 425 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.