teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Administrație » La Teiuş, investiţiile schimbă treptat faţa oraşului

La Teiuş, investiţiile schimbă treptat faţa oraşului

Publicat în 19.12.2014 la ora 12:00

Teius parcDupă ce nu cu mult timp în urmă, la Teiuş a fost inaugurat un teren sintetic în curtea Liceului Teoretic, acum se lucrează la amenajarea unui alt teren, care se află  în curtea şcolii generale din localitate.

De curând, edilul oraşului, Mirel Hălălai, s-a aflat la faţa locului, pentru a lua pulsul lucrărilor de amenajare a  terenului sintetic cu nocturnă. „Vom monta proiectoare de mare putere, cu LED, pentru a face economie la energie! La finalizarea lucrărilor, terenul va fi închiriat celor care iubesc sportul!”, ne-a asigurat primarul Mirel Hălălai. Sărbătorile bat la uşă, iar în centrul oraşului se simte deja magia Crăciunului. La fântâna arteziană din zona centrală  au apărut animale de basm şi, desigur, Moş Crăciun, dar şi un brad frumos împodobit. Într-o căsuţă de lemn am zărit-o pe Maica Domnului cu fiul său, iar în jurul lor steluţe colorate… Felicitări tuturor celor care au muncit pentru a schimba faţa oraşului! Acum, locuitorii urbei aşteaptă cu nerăbdare sfânta sărbătoare ce se apropie.
După ce fosta administraţie locală a acceptat ca unele străzi din oraş să nu aibă canalizare, acum primarul Hălălai face eforturi pentru a recupera timpul pierdut. Desigur că străzile sunt sparte, se introduce reţeaua de canalizare, iar apoi va urma asfaltarea. Confortul nu se naşte peste noapte şi poate e greu pentru unii să accepte deranjul. Dar fără o bună organizare a investiţiilor nu se poate recupera tot ce s-a pierdut de 10-15 ani! Se simte mâna edilului gospodar şi treptat oraşul va ajunge la nivelul de dezvoltare pe care îl merită. Primarul Hălălai nu a uitat nici de terenul de fotbal de la stadionul din oraş. Deocamdată, terenul şi Aleea sportivă sunt în proprietatea CFR. Au fost depuse actele la minister pentru ca acestea să fie transferate la primărie. Apoi, primarul are planuri mari, să amenajeze o bază sportivă modernă cu ajutorul fondurilor europene. Tot ce s-a investit în stadion până acum a fost obţinut doar din sponsorizări şi cu sprijinul Rotary Teiuş – aproape 36.000 de lei. Să nu uităm că în anul 2012, când primarul Mirel Hălălai a preluat mandatul, stadionul era o ruină. Acum are duşuri, tribune, este împrejmuit cu gard, la care se adaugă şi alte dotări, toate investiţiile fiind realizate cu cei 36.000 de lei.

Acest articol a fost citit de 643 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.