teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știri din zonă » Intervenție SALVAMONT Alba pentru recuperarea unui turist care ar fi suferit un accident vascular cerebral, în cătunul Cheia din comuna Râmeț

Intervenție SALVAMONT Alba pentru recuperarea unui turist care ar fi suferit un accident vascular cerebral, în cătunul Cheia din comuna Râmeț

Publicat în 08.06.2020 la ora 15:59

Salvamont Alba intervine astăzi, 8 iunie 2020, în zona Munţilor Trascău pentru evacuarea unui turist care af fi suferit un accident vascular cerebral.

Serviciul Public Judeţean Salvamont Salvaspo Alba anunţă o intervenţie de urgenţă în Cătunul Cheia din comuna Râmeţ.

Deplasarea are ca scop acordarea primului ajutor si evacuarea unui turist cu suspiciune de accident vascular cerebral. Se intervine cu două echipaje Salvamont si un echipaj SMURD.

UPDATE 1: S-a ajuns la persoana în vârstă de 45 de ani și s-a încercat evacuarea cu un elicopter SMURD. Din păcate nu a putut fi extras cu elicopterul, iar acțiunea se continuă terestru.

UPDATE 2: Potrivit Salvamont, intervenția cu elicopterul nu a fost posibilă din cauza condițiilor meteo nefavotrabile. Persoana a fost adusă în comuna Ponor și predată unui echipaj SMURD care o va transporta uan UPU a SJU Alba Iulia.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 311 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.