teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Sport » Industria Galda de Jos a promovat în Liga a 3-a

Industria Galda de Jos a promovat în Liga a 3-a

Publicat în 21.06.2014 la ora 21:03

industria-galda-de-jos-cs-ghirodaIndustria Galda de Jos a câştigat dramatic după loviturile de departajare barajul cu ACS Ghiroda (Timiş) pentru promovarea în Liga a 3-a, pe Stadionul „Cetate” din Deva, La finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 2-2 (1-2),  Golurile au fost înscrise de S. Bucur (20), Mendiop (43), după ce Chirilă (22) a restabilit egalitatea, iar în minutul 90+2, Cernea a egalat, la ultima fază.

După prelungiri, au urmat loviturile de departajare, primul a ratat I. Popa (Ghiroda), Căt. Ştef a apărat un şut al senegalezului Mendiop, R. Lungu a ratat şi a prelungit suspansul, dar Cioară a trimis a doua echipăî din Alba în Liga a 3-a cu o execuţie în vinclu

După două ediții câștigate, Europa și Metalurgistul Cugir, Alba  a reușit să treacă și de al treilea val.

• Lovituri de departajare, a câştigat Galda 4-3

I. Popa (Ghiroda) execută primul, ratare şut peste! 1-0 Galda, gol P. Medrea

C. Popa (Ghiroda) şut pe centru, gol 1-1, vine Haiduc plasat 2-1

Boancheş (Ghiroda) gol 2-2, Chirilă cu fentă 3-2

Mediop (Ghiroda) şut parat de Căt. Ştef! execută R. Lungu pe lângă poartă, ratând victoria!

Barany (Ghiroda) gol, execută Cioară GOOL, în vinclu!

În primul act, Barany și Mendiop – de neoprit

Primul act a fost dominat categoric de bănățeni și exact de ce temea Hancăș n-a scăpat. Atacanții adverși Barani și senegaleyul Mendiop au făcut legea pe teren, au fost de neoprit iar  CS Ghiroda s-a jucat efectiv cu ocaziile. Industria a scăpat cu un ecart minim, egalând la singura ocazie reală.

• Ghiroda trebuia să rămână în inferioritate în actul secund

Găldenii au echilibrat disputa în actul secund, dar fără a fi foarte periculoși. Bănățenii au primit o mână de ajutor din partea centralului, care nu l-a eliminat în minutul 77 pe Bîrsan, pentru cumul de galbene. Totuși în minutul 90 s-a arătat un roșu pentru M. Andrei (Ghiroda)

• Hancăș  a câştigat al doilea baraj

Antrenorul Industriei, Alin Hancăş a izbutit cu Industria o mare performanţă, a doua promovare la rând, fapt ce a reprezentat o ascensiune fulminantă, din Liga a 5-a până în Liga a 3-a într-un singur an! Hancăș câștigase un asemenea meci în 2012 cu Europa.

Industria: Căt. Ştef – Căt. Ivaşcu (77, F. Crețiu), Haiduc, V. Morariu, Cr. Ivaşcu – Ad. Neag (64, Cioară), Lungu, P. Medrea, Chirilă – Cernea (105, Nicoară), Baghiu.

Au fost delegaţi: Mircea Ardelean, Cristian Băla, Marius Alexa (toţi Arad); *observatori Lazzlo Sajtos (Sibiu), Mircea Sârbu (Hunedoara)

Acest articol a fost citit de 515 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.