teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Sport » Finala Cupei României 2013 la fotbal feminin va avea loc la Alba Iulia, pe 9 iunie

Finala Cupei României 2013 la fotbal feminin va avea loc la Alba Iulia, pe 9 iunie

Publicat în 24.01.2013 la ora 16:45

Finala Cupei României la fotbal feminin, 2013 se va desfăşura pe stadionul “Cetate” din Alba Iulia, duminică, 9 iunie, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul AJF Alba.

Ca urmare a propunerii înaintate de AJF Alba către FRF, de a organiza finala Cupei României la fotbal feminin, în ședința Comitetului Executiv al FRF de ieri, 23 ianuarie 2013, care a avut loc la Casa Fotbalului, această solicitare a fost aprobată, finala urmând a se disputa pe data de 9 iunie 2013, la Alba Iulia! Inițial, această finală ar fi trebuit să se desfășoare pe Arena Națională din București pe 1 iunie, în deschiderea finalei Cupei României-Timișoreana, masculin. Cum pe 1 iunie este programat jocul amical România – Grecia, la nivelul echipelor naționale feminine de senioare, această întâlnire va avea loc în deschiderea finalei Cupei României-Timișoreana, ediția 2012-2013.

Sferturile Cupei României sunt programate în 17 aprilie după următorul ţintar: Municipal Tg. Mureş – UTA Arad, CFR Timişoara – Universitatea Alexandria, Blue Angel Braşov – Olimpia Cluj, CSŞ Târgovişte – FC Brazi. În judeţul Alba activează de anul trecut formaţia Navobi Alba Iulia, iar Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba a fost prezent în luna noiembrie, în Elveţia, la acțiunea ”Study Group for Women Football”, organizată de UEFA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 452 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.