teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Elevii de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia i-au colindat pe vârstnicii de la Centrul de plasament din Teiuş

Elevii de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia i-au colindat pe vârstnicii de la Centrul de plasament din Teiuş

Publicat în 21.12.2016 la ora 11:54

În aşteptarea sărbătorii Crăciunului, fiecare creştin are nevoie şi de o pregătire interioară, de o stare de spirit frumoasă şi bună, cu pace şi linişte, cu amintiri despre cei dragi, cu empatie pentru cei încercaţi, cu nostalgia copilăriei, cu gândul curat şi inima împăcată.

În glas de colinde, cu emoţii în suflet şi în voci, cu zâmbete şi chipuri vesele, elevii în uniforma Colegiului Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia i-au vizitat pe vârstinicii Centrului de plasament din Teiuş.

Primiţi cu multă căldură de către maica Elisabeta, elevii s-au simţit în casa bunicilor, într-o atmosferă de sărbătoare, cu colinde frumoase. Apoi, au început să curgă poveştile, întrebările şi sfaturile povăţuitoare pentru tinerii în uniformă.

Bucuria a fost starea de spirit a serii zilei de 20 decembrie, iar timpul parcă s-a oprit să asculte şi el fărâme din viaţa lor, a bunicilor. Încercaţi de vremuri, au reuşit să treacă peste toate înarmaţi cu răbdare, nădejde şi credinţă.

Cu ei s-a scris istoria familiilor, a locurilor şi a neamului. Elevii, la rândul lor, le-au povestit despre viaţa de colegiu militar, despre visele şi dorinţele lor. Au plecat din casa bunicilor cu mulţumire şi cu poveşti noi, spre a fi împărtăşite şi altora.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 25 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.