teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Știri din zonă » DJ 750C Teiuș – Valea Mănăstirii, blocat de o alunecare de teren, redeschis circulației în această seară

DJ 750C Teiuș – Valea Mănăstirii, blocat de o alunecare de teren, redeschis circulației în această seară

Publicat în 22.07.2020 la ora 21:35

Drumul Judeţean 750C Teiuş – Valea Mănăstirii a fost redeschis miercuri traficului rutier după ce a fost blocat de o alunecare de teren timp de o zi şi jumătate.

Circulaţia pe Drumul Judeţean 750C Teiuş – Valea Mănăstirii a fost închisă de marţi de dimineaţă, după ce, iniţial, în cursul zilei de luni s-a reuşit deblcarea parţială a şoselei.

În cursul nopţii de luni spre marţi o cantitate şi mai mare de pământ şi pietre au alunecat pe drum, astfel încât s-a ajuns, din nou, la blocarea acestuia. Problemele au apărut la limita localităţilor Geoagiu de Sus cu Faţa Pietrii, cam la jumătatea distanţei dintre Geoagiu de Sus şi Mănăstirea Râmeţ.

„După 32 de ore de muncă nonstop, DJ 750C între Stremt şi Mănăstirea Râmet a fost deschis circulaţiei. 5000 de mc de aluviuni au fost îndepărtate de pe carosabil. Mulţumesc antreprenorului general SC DPL ALBA şi subantreprenorului SC SERGIO TRANS pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Totodata vreau sa mulţumesc şi Primăriei Stremţ pentru sprijinul acordat”, a spus Marius Haţegan, vicepreşedintele CJ Alba

Facebook 

Acest articol a fost citit de 156 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.