teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » De ziua lor, copiii din Teiuș au fost învățați să stingă incendiile, au participat la un concurs de biciclete și la alte activități dedicate lor

De ziua lor, copiii din Teiuș au fost învățați să stingă incendiile, au participat la un concurs de biciclete și la alte activități dedicate lor

Publicat în 31.05.2019 la ora 12:28

Cu o zi mai devreme, la Teiuș, pe strada Decebal, în centrul orașului, s-a sărbătorit Ziua Copilului, printr-o acțiune inedită, organizată de Primăria Teiuș cu srpijinul ISU Alba și SVSU Teiuș, Poliția orașului Teiuș și Poliția Locală.

Au fost organizate concursuri de biciclete pentru copii, desene pe asfalt și un carnaval pentru cei mai mici dintre participanți. Cea mai spectaculoasă activitate a fost însă cea de stingere a incendiilor. Pe tot parcursul evenimentului, cei mici s-au bucurat de o atmosferă plină de culoare şi veselie, asigurată de organizatori.

“Așa cum procedăm de câțiva ani, de Ziua Copilului, de 1 iunie, o zi mai deosebită, am încercat să îi dăm și noi o conotație aparte. În acest sens, am făcut o solicitare de a avea alături de structurile noastre, ale Primăriei Teiuș, ale SVSU și Școala Teiuș, subunități ale ISU Alba, cu care avem o colaborare foarte bună. Ne propunem să le arătăm la copii ceva mai deosebit de ziua lor, concursuri tematice de pompieri, respectiv situații de urgență, ocazie cu care se va prezenta tehnica din dotare. Este o zi mai aparte și sperăm să avem alături de noi copiii, cât mai mulți tineri, cât mai mulți părinți, în așa fel încât această zi să rămână o zi de neuitat în memoria colectivă a orașului nostru”, a spus Primarul Teiușului, Mirel Hălălai.

Acest articol a fost citit de 300 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.