teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » CMJ Alba a organizat la Liceul Teoretic Teiuș activitatea promoțională “Ziua Armatei României în şcoli”

CMJ Alba a organizat la Liceul Teoretic Teiuș activitatea promoțională “Ziua Armatei României în şcoli”

Publicat în 26.10.2016 la ora 16:13

elevi-liceul-teoretic-teius-ziua-armatei-2016Luni, 24 octombrie 2016, Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, în colaborare cu U.M. 01684 Alba Iulia a organizat şi desfăşurat activitatea promoţională “Ziua Armatei României în şcoli” la Liceul Teoretic Teiuş.

În incinta instituţiei de învăţământ a fost instalat un stand de prezentare unde au putut să se informeze tinerii despre oferta educaţională şi profesională a Ministerului Apărării Naţionale şi au fost expuse echipamente militare (armament uşor de infanterie). Militarii participanţi au exemplificat  tipurile de misiuni executate de aceştia, programul de instruire, riscuri şi ameninţări, beneficiile pentru cariera personală, etc., iar reprezentanţii Biroului Informare Recrutare împreună cu 2 elevi din clasa a IX-a de la Colegiul Naţional Militar “Mihai Viteazul” Alba Iulia ce provin din această şcoală, un student de la Academia Forţelor Aeriene “Henri Coandă” Braşov şi un student din Academia Tehnică Militară Bucureşti au prezentat avantajele alegerii unei cariere militare şi specificul instituţiilor pe care le urmează.

La terminarea expunerilor, în cadrul standului de prezentare au fost împărţite materiale promoţionale şi au fost purtate discuţii interactive referitor la temele prezentate.

Acest articol a fost citit de 31 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.