teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Din Județ » Angajat al E-ON Gaz condamnat definitiv la închisoare cu suspendare și 17.000 de euro daune către Microsoft și Autodesk

Angajat al E-ON Gaz condamnat definitiv la închisoare cu suspendare și 17.000 de euro daune către Microsoft și Autodesk

Publicat în 24.01.2013 la ora 19:07

Albaiulianul Alexandru Rojneai, angajat al E-ON Gaz și cunoscut de publicul amator de fotbal ca fost arbitru și fost antrenor al echipei “Viitorul Sîntimbru”, rămâne cu pedeapsa stabilită de Judecătoria Alba Iulia, după ce Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins, luni, 22 ianuarie, recursul.


Dosarul albaiulianului trimis în judecată pentru că a întocmit, fără autorizație și fără licențe pentru programele folosite (caz prezentat de ziarulunirea.ro în mai multe articole), a fost soluționat de de magistrații de la Judecătoria Alba Iulia în luna octombrie 2012. Inculpatul a fost condamnat la închisoare cu suspendare și plata unor daune materiale de aproape 17.000 de euro, către Microsoft Corporation și Autodesk Inc., pentru infracțiuni la Legea drepturilor de autor.
Vă reamintim că în acest caz cercetarea penală a pornit de la o sesizare, în anul 2009, în urma căreia poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul său din Alba Iulia, de unde au fost ridicate mai multe calculatoare şi o serie de documentaţii tehnice.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 342 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.