Rămâi conectat

Știri din zonă

Un tânăr de 20 de ani a decedat lângă Sântimbru, după ce a intrat cu autoturismul în coliziune cu un altul care venea din sens opus

Publicat

în

Astăzi, 27 octombrie 2021, în jurul orei 06.30, pe Drumul National 1, la km 390, în dreptul localității Sântimbru, un tânăr de 20 de ani, din comuna Ponor, în timp ce conducea un autoturism, în direcția Alba Iulia – Teiuș, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 45 de ani, din comuna Galda de Jos.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism a decedat, un tânăr de 20 de ani, din comuna Ponor, pasager în autoturismul condus de acesta a fost rănit grav, iar conducătorul celui de-al doilea autoturism a fost rănit ușor.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Stimați conducători auto, pentru prevenirea accidentelor rutiere recomandăm:

  • Conduceți cu prudență, măriți distanţa de siguranţă în mers, adaptați permanent viteza de deplasare la condițiile meteo și de trafic și nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante.
  • Evitați acţionarea bruscă a volanului şi a frânei şi utilizaţi cu precădere frâna de motor, pentru evitarea acvaplanării sau derapajelor necontrolate.
  • În condiţiile unui trafic aglomerat, păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile!
  • Nu vă angajaţi în depăşirea de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate şi efectuați fiecare manevră în trafic, numai după o temeinică asigurare.

Nu consumaţi alcool şi nu conduceţi dacă simţiţi că sunteţi obosiţi! Nu folosiți telefonul mobil în timp ce conduceţi, iar pentru a comunica folosiți sistemele hands-free.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Știri din zonă

Tânăr de 18 ani din Coșlariu reținut de polițiști, după ce a agresat un cetățean în apropierea unui parc din localitate

Publicat

în

Luni, 8 aprilie 2024, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 18 ani, din localitatea Coșlariu, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

Se pare că, în după amiaza zilei de 6 aprilie, pe fondul unor discuții contradictorii pe care le-ar fi avut cu un alt tânăr de 20 de ani, din localitatea Coșlariu, în timp ce se aflau în apropierea unui parc din localitate, l-ar fi agresat și i-ar fi provocat leziuni în zona feței, pentru vindecarea cărora ar avea nevoie de 20-25 de zile de îngrijiri medicale, conform concluziilor medico-legale.

Cercetările sunt continuate.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Bărbat de 78 de ani din Stremț cercetat de polițiști, după ce a fost depistat în timp ce conducea un ATV fără a avea permis

Publicat

în

Sâmbătă, 6 aprilie 2024 în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat un bărbat de 78 de ani, din comuna Stremț, în timp ce conducea un ATV, pe raza localității Cetea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de conducătorul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Un motociclist a decedat pe DN 1, în afara localității Sântimbru, după ce a fost lovit de un autoturism

Publicat

în

Astăzi, 2 aprilie 2024, în jurul orei 07.40, pe Drumul National 1, la km 389, în afara localității Sântimbru, un bărbat de 40 de ani, din comuna Sântimbru, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat de 64 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, motociclistul a decedat. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  ucidere din culpă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știri din zonă

Femeie de 70 de ani din Coșlariu dată DISPĂRUTĂ de familie, după ce a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors

Publicat

în

O femeie de 70 de ani, din Coșlariu, a plecat luni, 1 aprilie 2024, de acasă și nu s-a mai întors. A fost dată dispărută de familie.

Polițiștii din Alba caută o femeie care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 1 aprilie 2024, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că BĂLAȘ EUGENIA, în vârstă de 70 de ani, din localitatea Coșlariu, comuna Sântimbru, a plecat de la domiciliu, în jurul orei 17.30, fără a spune unde se duce și nu a mai revenit.

Femeia are următoarele semnalmente:

• 1,70 cm înălțime;
• păr blond;
• ochi verzi;

Purta haine de culoare închisă, iar la degetul mare de la mâna stângă avea un bandaj. Polițiștii desfășoară cercetări în vederea identificării ei, iar aceasta a fost dată în urmărire.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea femeii, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

UPDATE: „Femeia a fost găsită în Gara din Teiuș. Starea acesteia e bună”, a transmis IPJ Alba.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Teiuș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administratie

Stiri din zonă

Stiri din Alba

Politica

Stirea ta

Societate

Sport

Publicitate

Economie

Articole Similare

teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius