teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Un bărbat din Teiuş este principalul suspect în cazul a două furturi din vestiarul echipei de fotbal locale

Un bărbat din Teiuş este principalul suspect în cazul a două furturi din vestiarul echipei de fotbal locale

Publicat în 28.06.2013 la ora 11:51

Poliţiştii de investigaţii criminale din Teiuş l-au identificat pe principalul suspect de comiterea a două furturi, din vestiarul unei echipe de fotbal din oraș, fapte în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în lunile martie şi aprilie 2013.

masina_politie_logan_teiusÎn urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 16.03.2013,  Cosmin A., de 38 de ani, din Teiuş, cunoscut cu antecedente penale, a pătruns în vestiarul echipei de fotbal de unde a sustras un lănţişor de aur, în valoare de 1.650 lei,  aparţinând unui sportiv din Teiuş.

Poliţiştii au stabilit de asemenea că în data de 10.04.2013, suspectul a pătruns în acelaşi vestiar de unde a sustras suma de 100 de lei din buzunarul hainei unui alt sportiv ce se afla la antrenament.

Până în prezent poliţiştii au reuşit recuperarea lănţişorului de aur care a fost restituit păgubitului. Faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Acest articol a fost citit de 489 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.