teiusinfoinfo, stiri teius, informatii teius

Acasă » Actualitate » Tânăr de 22 de ani din Teiuş arestat, după ce a încălcat regulile controlului judiciar

Tânăr de 22 de ani din Teiuş arestat, după ce a încălcat regulile controlului judiciar

Publicat în 13.01.2017 la ora 14:58

Ieri, 12 ianuarie 2017, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a fost introdus R.D.E., de 22 de ani, din Teiuş, care este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violențe şi care, cu rea credinţă, a încălcat obligaţiile stabilite cu ocazia dispunerii măsurii controlului judiciar de către instanţa de judecată.

În luna octombrie 2016, tânărul a fost reţinut de către poliţiştii din Teiuş, pentru că a provocat un scandal într-un local public din oraş şi a agresat doi bărbaţi prezenţi acolo, ulterior dispunându-se, de către instanţa de judecată, cercetarea sa sub control judiciar.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu a respectat obligaţia dispusă de instanţa de judecată, respectiv aceea de a nu intra în localuri publice, iar în data de 09.01.2017, în timp ce se afla într-un local public din Teiuş, l-a agresat pe un bărbat de 36 de ani, din acelaşi oraş.

R.D.E. a fost prezentat Judecătoriei Aiud care a dispus înlocuirea măsurii neprivative de libertate, cu măsura arestului preventiv, pe o durată de 30 de zile.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 205 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.